martes, 5 de junio de 2018

El Dia, Edició divendres 22 de febrer de 1.935, pàg. 2


PROXIMA REUNIO

La Societat de Socorsos mutus «La Fraternitat», a dos quarts d'onze del mati de demà passat diumenge, de primera convocatòria i a les onze de segona, celebrarà reunió ordinària al saló de la Societat «Orfeó Terrassa» de l'Avinguda 11 de Setembre.

L'ordre del dia serà el següent:

Lectura i aprovació de l'acta anterior.

Lectura i aprovació de l'estat de comptes.

Nomenament d'una comissió revisora de comptes.

Nomenament dels càrrecs de vice-President, secretari, tresorer i vocal segon, per als anys 1935-36.

Donar compte d'un projecte per a reformar el Reglament.

RECAPTACIO DE CONTRIBUCIONS.

Es posa en coneixement dels contribuents, que la recaptació de contribucions del primer trimestre corrent, està oberta per a Terrassa fins el dia 28 del corrent mes.

Les hores són de 9 a 12 del mati i l'Oficina recaptadora és al carrer de Puignovell, 13.

CAIGUDA.

La nena de 10 anys, Casilda Serracanta, que viu al carrer Pare Llauradó, 101, primer pis, segona porta, a les vuit del vespre d'ahir sofrí una caiguda, quan es dirigia al seu domicili, produïnt-se una ferida contusa damunt la ròtula dreta.

Fou curada al Dispensari.

BARALLES.

A causa d'un fútil motiu, cap al tard d'ahir, es barallen dues dones al carrer de Ramon Llull.

Una d'elles anomenada Dolors Besora, de 38 anys, casada, amb domicili al citat carrer núm, 110, fou assistida al Centre Mèdic, d'una ferida contusa al braç dret, que li ocasionà la seva antagonista.

Amics de les Arts
LES TERTULIES LITERÀRIES.

Aquest vepre, a les deu, tindrà lloc la segona de les tertúlies literàries que, amb caràcter íntim, es celebren els divendres al nostre casal de les Arts.

La d'avui serà dedicada al vigorós escriptor i novel·lista, Puig i Ferreter, alhora que aquest «causeur» admirable que és Joan Morral donarà lectura a alguns fragments substanciosíssims del seu breviari íntim.

Com l'anterior, aquesta conversa es desenrotllarà al salonet de tertúlia del Casal.

L’EXPOSICIO JACINT MORERA.

Diumenge, A l'estatge de la «Joventut Catalanista», s'inaugurarà l'exposició de caricatures, originals del consoci i bon amic nostre En Jacint Morera. L'exposició constarà de trenta cinc caricatures, recollides d'entre els concurrents a la tertúlia de l'Associació i Joventut Catalanista. Per tal de donar més relleu a l'acte inaugural, tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda, una Festa, en la qual col·laborarà el cineasta terrassenc. En Joan Salvans i el popular humorista, En Valentí Castanys.

En l'edició de demà, donarem a conèixer el programa detallat d'aquesta festa.


No hay comentarios: