domingo, 10 de junio de 2018

El Dia, Edició divendres 1 de març de 1.935, pàg. 2


ELS ESTRALLS DEL VENDAVAL

El vent huracanat que ha fet la passada nit, ha causat alguns danys materials. La casa marcada amb él número 181 del carre de Watt, ha estat en-derrocada. No ha causat, per sort, cap desgràcia personal. Una teulada d'Uralita d'un cobert instal·lat al segon pis de la Carretera de Martorell, 56, ha estat arrencada.

Al carrer d'Azcàrate, s'ha enderrocat una paret que impedia l'entrada a uns solars sense edificar. També ha estat desplantat amb violència, un arbre de la Carretera de Montcada.

En el començament del carrer de Newton, xamfrà a la Carretera de Martorell, ha estat enderrocada una llarga paret posterior de quinze centímetres de gruix, pati d’una de les cases del primer carrer.

Així mateix, ha estat enderrocat un embà d'una casa de la Carretera de Martorell.

Cap dels accidents no ha causat desgràcies personals.

DETENCIÓ DE MARC BARBA.

Segons notícies que hem tingut, a la vila de Junquera ha estat detingut el terrassenc Marc Barba i Reguant, qui estava reclamat pel Jutjat de Primera Instància de la nostra ciutat, per l'assumpte de l'estafa a la Sucursal que el Banc Hispano Americà té a Terrassa.

El Barba ha estat traslladat a la nostra ciutat, ingressant avui a la presó.

EL PETIT INCENDI D'AHIR.

A dos quarts de nou de la nit d'ahir, s'incendià la xemeneia de la casa número 50 del carrer de Gal·lileu, domicili de Ramon Vancells i Trullols.

Acte seguit de tenir-ne coneixement, els bombers amb el material d'extinció, a les ordres del senyor Sapés s'hi personaren, i als pocs moments les flames foren sufocades.

TRASLLAT D'UN FERIT.

Ahir a la nit, l'ambulància de la Creu Roja local traslladà l'Hospital Clínic de la capital, l'obrer Manuel Pérez, de 57 anys, habitant a Barcelona, empleat del material mòbil de la Companyia dels Ferrocarrils del Nord, el qual, com saben els nostres lectors, ahir fou víctima d'un accident mentre treballava a la via entre les estacions de Terrassa i Viladecavalls.

El seu estat continua essent greu.


No hay comentarios: