viernes, 1 de junio de 2018

El Dia, Edició divendres 15 de febrer de 1.935, pàg. 2


NO HI HA TALS GUÀRDIES D'ASSALT.

Durant el vespre d'ahir es generalitzà la versió d'haver arribat a Terrassa un nombre considerable de guàrdies d'assalt que, segons ja hom assegurava, havien estat destinats amb caràcter permanent a la nostra ciutat

No hi ha res d'això, ni ahir no estigué a la nostra ciutat cap destacament de forces d'assalt. El que hi, hagué ahir vespre, pels volts de les set, fou que estigueren de pas a Terrassa set camiónetes del cos d'assalt, ocupades només pels xofers i mecànics, les quals, procedents de Barcelona, efectuaven un recorregut de proves per a esblanament dels motors.

Les camionetes romangueren parades entorn de la Plaça vella, no molta estona. La suficient per a donar origen a la versió que, en escampar-se per tot Terrassa, motivà comentaris per a tots els gustos.

CONFERENCIA.

Demà, dissabte, a un quart de 8 del vespre, tindrà lloc al Secretariat general de la Federació de Joves Cristians de Catalunya, Boters, 6, pral. Barcelona, la segona conferència de caràcter general del cicle organitzat amb motiu del curs de Propagandistes i periodistes.

El Consell Federal de la F. J. C. de C per mitjà del comarcal çonvida a aquestes conferències que, a. D., es donaran cada dissabte, a tots els amics i simpatitzants I aquells que desitgin conèixer a fons l'obra de la Federació de Joves Cristians de Catalunya.

REUNIÓ MENSUAL DEDICADA AL PAPA

Demà, dissabte a dos quarts de set del vespre, tindrà lloc la mensual reunió de la Joventut Catòlica. Tenint en compte Ia solemnitat del Dia del Papa, aquesta reunió tindrà un caràcter extraordinani i serà dedicada al Sobirà Pontífex. A aquest acte d'adhesió al Papa, hi són convidats, a més dels joves socis de l'entitat, tots aquells que vulguin sumar-s'hi.


No hay comentarios: