sábado, 25 de abril de 2020

El Dia, edició dijous 9 de juliol de 1.936, pàg. 2


Continuen els treballs de la policia, per al total aclariment de l’assassinat de divendres.

La policia ha prosseguit ahir i avui, les gestions encaminades al total aclariment dels motius que impulsaren l’individu detingut a cometre el seu abominable crim.

Per tal de no dificultar l'èxit de les gestions que manquen fer a la policia, abans de lliurar el resultat de les seves diligències al senyor Jutge d'Instrucció, cosa que probablement es verificarà aquesta tarda o demà, a tot estirar, no ens és possible donar a conèixer, encara, el nom del confés autor del crim, el qual continua detingut a la Comissaria, junt amb els altres dos presumptes complicats.

Es molt probable que aquesta tarda s’hagi verificat davant la policia, la reconstitució del fet, a casa de la víctima, per tal que aquella pugui observar totes les reaccions i emocions pertinents i poder confirmar si la confessió del detingut és veritablement sincera.

DEMÀ DIADA DE SANT CRISTÒFOR, PATRÓ DELS XOFERS.

Heus ací el resum d'actes organitzats pel Gremi de Xofers, la diada del qual es celebra demà:

Mati, a les vuit: Reunió de Xofers al seu nou estatge, situat a l' "Orfeó Terrassa", Avinguda 11 de Setembre, 50.

Sortida de l'estatge social, junt amb l'orquestra "Katalan's Jazz'', per anar a saludar les Autoritats a la Casa Consistorial i seguidament es dirigiran a casa el banderer. En Joan Gil, Galvany, 135, on es servirà l'acostumat refresc.

A les deu: Ofici Solemne a l'Església Parroquial del Sant Esperit, amb la cooperació de la Capella de Música de la mateixa i amb exhortació pel Rvnd. P. Ermengol Solà, Pvre.

A les dotze: Reunió de cotxes al Passeig de Garcia Hernández i de camions a l'Avinguda Jacquard.

A dos quarts d'una: Benedicció de cotxes a l'Hospital de Sant Llàtzer, i seguidament Gran Rua pels següents carrers: Topete, Ctra. de Moncada, Rambla d'Egara, Raval de Fermí Galan, Sant Pere, Nord, Mas Adei, Francesc Macià, Passeig de Garcia Hernández, Fontvella, i desfilada a la Plaça de la República.

Tarda, a les tres: Concert, a l'estatge social, pels "Katalan's Jazz''.

A les sis: Sardanes al Passeig de Garcia Hernández, per Cobla.

Nit a les deu: En el hall del Teatre Alegria, execució de dues selectes peces de Concert per l'Orquestra i seguidament. Gran Call al saló d'actes.

SUBHASTA DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ D’UNS GRUPS ESCOLARS.

En el tauler de l'Ajuntament, ha restat exposat l'anunci de subhasta de les obres de construcció de dos grups escolars, segons acord de la Comissió de Govern del nostre Consistori, del 17 de juny.

Aquests grups, que seran determinats "Roca i Roca", es trobaran emplaçats al Passeig de Garcia Hernández, cantonada al carrer del Castell i els qui vulguin optar a la seva construcció, hauran de subjectar-se al plec de condicions aprovades en l'esmentada sessió, essent el tipus de subhasta establert en 648.165’34 pessetes.

La subhasta es celebrarà a les Cases Consistorials, el primer dia no festiu, després de transcorreguts els quinze dies hàbils següents al de la publicació del present anunci a !a Gaseta de Madrid, a les 11 del matí.

No hay comentarios: