miércoles, 22 de abril de 2020

La Veu de Catalunya, 5 de juliol de 1.936, pàg. 3


Ha mort Martí Rodó i Coll, víctima d’atemptat a Terrassa.

A dos quarts de dotze de la nit morí, després de llargs sofriments, el benemèrit ciutadà, senyor Magí Rodó i Coll, a conseqüència de les ferides rebudes en l’atemptat de què fou víctima.

A la Clínica de la Mutua d’Assegurances, de Terrassa, on havia estat portat el senyor Rodó, li apreciaren una ferida de bala a la regió lumbar esquerra i una altra al parietal, totes dues mortals de necessitat.

L’esposa del senyor Rodó, assistí fins els darrers moments el seu marit, malgrat haver estat també ferida per l’agressor d’uns cops de pistola al cap. L’atribolada esposa s’ha traslladat actualment a casa d’uns familiars seus.

La nova d’aquest fatal desenllaç, ja temut des del primer moment, ha causat general indignació, ja que actualment el senyor Rodó, retirat de tota activitat política i comercial, esmerçava el seu temps en obres de beneficència, i era membre actiu del Patronat de la Vellesa.

La policia segueix les seves perquisicions per  tal de trobar els agressors, per bé que fins ara no han donat resultats positius

Fem constar la nostra protesta pel vergonyós atemptat del qual ha estat víctima el senyor Rodó, excel·lent terrassenc; i expressem el nostre condol a la seva esposa i familiars.

No hay comentarios: