viernes, 24 de abril de 2020

L’Acció, dimecres 8 de juliol de 1.936 pàg. 2


UN NOU AUTOBÚS EN CIRCULACIÓ PÚBLICA.

Dissabte passat, amb motiu de la Festa major, inaugurà un nou cotxe la companyia d’Autobusos de Terrassa, destinat al servei urbà.

El vehicle posat en circulació és un luxosíssim autocar d’una cabuda molt superior a la que tenen els actuals autobusos de la companyia. I a més, molt confortable i segur en la seva locomoció.

En el curs dels seus viatges el nou autobús cridava força l’atenció dels vianants que tenien unànimes mots d’elogi per la bella iniciativa de la susdita empresa.

Hom comentava també amb visible satisfacció, el fet que la elegant carrosseria d’aquest cotxe hagi estat feta a Terrassa, als tallers de planxisteria «Monroig i Costa» de la carretera de Montcada.

Publiquem també amb gust aquest esment, perquè el gest de la nostra companyia d’Autobusos, encarregant l’important treball a una indústria local, sigui un estímul per als nostres conciutadans i es decideixin a imitar l’exemple.

Felicitem els constructors del nou vehicle i l’empresa que l’ha posat en circulació per l’èxit que hem aconseguit.

ALLIBERAMENT.

Per ordre del Jutjat d’Instrucció, el qual ha cregut que degut a la seva provada innocència, està net de culpa d’allò que se li imputava, ahir a les 7 de la tarda fou posat en llibertat, el jove Joaquim Barberà, que havia estat detingut per la policia per creure’s que estava complicat en alguns robatoris.

UN FURT AL MAGATZEM DE CAL FREIXA.

Aquest matí han denunciat a la Comissaria de Policia, un robatori perpetrat en el despatx de la casa Josep Freixa i Fills, situat al carrer de Sant Pau.

Els lladres penetraren per una finestra. Segons sembla eren coneixedors de les característiques del despatx, doncs sense regirar molt s’incautaren d’un gran nombre de segells i una regular quantitat en metàl·lic. Hom valora allò robat en unes 1.000 pessetes. De moment no es te cap pista.

UN ROBATORI.

Ha estat denunciat a la Comissaria de Policia, un robatori comés a la casa número 11 del carrer Salvador Seguí, domicili del conciutadà Pascual Teixidor.

D’aquesta casa els lladres se n’emportaren 400 pessetes en metàl·lic que trobaren en un calaix d’un escriptori. Sembla que el robatori ha estat portat a terme per tres autors. De moment hom desconeix qui són.

No hay comentarios: