miércoles, 1 de abril de 2020

L’Acció, dilluns 15 de juny de 1.936 pàg. 3


LLISTA DE FERITS PASSATS PEL DISPENSARI.

Accidentats que aquests dies han estat curats al Dispensari:

El nen Jaume Albert, de 6 anys, domiciliat al carrer Roca i Roca, 22 que el passat dissabte fou mossegat per un gos a la galta dreta.

També el jove Josep Rodríguez, de 25 anys, domiciliat a la Rambla d’Egara. Sofrí una caiguda quan anava amb bicicleta, produint-se erosions i contusions a diverses parts del cos.

El ciutadà Pau Batalla, de 36 anys, domiciliat a la Carretera de Castellar, 56, També hi fou curat. Presentava una ferida contusa al front.

A Lluis Corbera, de 4 anys, domiciliat al carrer del Nord, li curaren unes ferides per aplastament produïdes per un petit atropell d’auto que sofrí enfront mateix de casa seva.

De resultes d’haver-li caigut una fusta al mig del cap quan estava treballant al fons d’un pou de casa d’un seu veí, fou curat també el terrassenc Demetri Alcover, de 55 anys, domiciliat al carrer Salvador Seguí, 173. Sofria una ferida contusa a la regió frontal i diverses excoriacions al cuir cabellut.

Igualment fou assistit ahir al Dispensari, l’excursionista Baldiri Trullàs, de 27 anys, domiciliat al carrer Colom, 61 pis, el qual quan pujava una petita muntanya sofrí una caiguda, produint-se una ferida contusa al genoll dret i erosions a la mà i braç esquerre.

Últimament, fou guarit ahir vespre, Camil Escafa, de 76 anys, domiciliat al carrer Newton, 181. Presentava la fractura del colze dret i contusió a la cuixa dreta.

DETENCIÓ PER TENENCIA D’ARMES.

Ahir matí fou detingut el jove Pere Orrit i Illa, el qual en un registre que la policia efectuà al seu domicili hi trobà dues pistoles. Darrerament Orrit ja fou detingut de resultes de les seves idees tradicionalistes.

Amb tot, sembla que serà posat en llibertat, doncs els pèrits han dit que les armes son inservibles.

No hay comentarios: