viernes, 24 de abril de 2020

L’Acció, dijous 9 de juliol de 1.936 pàg. 2


LA FESTA DELS XOFERS.

Heus ací el programa que el Gremi de Xofers portarà a terme durant la jornada de demà, amb motiu de la celebració de la seva diada tradicional.

Matí, a les vuit: Reunió de xofers al seu nou estatge a l’ «Orfeó Terrassa», Avinguda 11 de setembre, 52. Sortida de l’estatge social, junt amb els «Katalan’s Jazz», per anar a saludar les autoritats a la Casa Consistorial i seguidament es dirigiran a casa del banderer, En Joan Gil, Galvany, 135, on es servirà l’acostumat refresc.

A les deu: Ofici a l’Església del Sant Esperit.

A les dotze: Reunió de cotxes al Passeig de Garcia Hernández i de camions a l’Avinguda Jacquard.

A dos quarts d’una: Benedicció de cotxes a l’Hospital de Sant Llàtzer, i seguidament Gran Rua pels següents carrers: Topete, Carretera de Montcada, Rambla d’Egara, Raval de Fermin Galan, Sant Pere, Nord, Mas Adei, Francesc Macià, Passeig de Garcia Hernández, Fontvella i desfilada a la Plaça de la República.

Tarda a les tres: Concert a l’estatge social pels «Katalan’s Jazz».

A les sis: Sardanes al Passeig de Garcia Hernández, per una aplaudida Cobla.

Nit a les deu: A l’hall del Teatre Alegria, execució de dues selectes peces de concert per l’orquestra i seguidament Gran Ball al saló d’actes. La sala serà ricament adornada per l’acreditat floricultor senyor Almirall.

VISITA ALS INFANTS DE LA COLONIA DE CAPELLADES.

S'avisa a tots els familiars dels nens que sojornen a la Colònia Escolar de Capellades i que vulguin visitar-los, que demà divendres dia 10, quedaran esgotats els tiquets d’inscripció a la caravana que els anirà a visitar el pròxim diumenge dia 12.

DE L’ASSASSINAT DEL SENYOR RODÓ.

La policia local continua activament els seus treballs d’investigació relacionats amb el crim contra el volgut compatrici, senyor Magí Rodó.

Avui, poca cosa d’interès podem dir relacionat amb la detenció del que es considera autor de l’assassinat.

Demà, després d’algunes reconstitucions del fet, podrem donar alguna notícia que segurament interessarà als lectors.

No hay comentarios: