miércoles, 22 de abril de 2020

La Veu de Catalunya, 7 de juliol de 1.936, pàg. 15


En els Jocs Florals d’enguany ha resultat premiat amb la Flor Natural l’advocat barceloní senyor Rossend Perelló, el qual ha escollit per a Reina de la Festa la simpàtica senyoreta Carme Soler, de la nostra ciutat.

Se sap que entre els poetes premiats figuren Domènech Juncadella, Sebastià Sànchez Juan, Joan Arús, Alfons i Orfila, Alemany, i entre els literats terrassencs, els senyors Cardús, Pagès i Pons.

La Festa del repartiment de premis tingué lloc al Teatre Principal a les cinc en punt de la tarda de diumenge passat, diada de Festa Major.

L’organització ha anat a càrrec de la Joventut Catalanista.

En els Jocs Florals celebrats a Horta, obtingué la Viola d’Or la bibliotecària de l’Ajuntament i distingida poetessa, senyoreta Maria Verger.

En la mateixa festa obtingué un premi extraordinari el nostre bon amic i excel·lent poeta, Pere Salom.

En compliment de l’acord consistorial pres en la sessió extraordinària del Ple, per l’Alcaldia-Presidència d’aquesta ciutat s’ha cursat a l’alcalde de Santiago de Compostela, el següent telegrama:

«Ajuntament meva presidència en sessió plenària celebrada ahir, acordà palesar-vos fervent entusiasme pel triomf esclatant assolit plebiscit pro-autonomia de la nostra germana i formosa terra gallega. ─ Visca Galicia. Afectuosament el saluda. L’Alcalde, S. Morera»

No hay comentarios: