lunes, 27 de abril de 2020

L’Acció, dissabte 11 de juliol de 1.936 pàg. 2


UN NOU ADVOCAT.

Fa pocs dies que després de brillants exàmens, finalitza els estudis de Dret, obtenint el títol d’advocat el nostre amic  En Salvador Vinyals i Pons, fill del prestigiós advocat N’Àlvar Vinyals i Aguilera, President de l’Associació de la Premsa i Degà del Il·lustre Col·legi d’Advocats d’aquesta ciutat.

Felicitem el nou lletrat i li desitgem que, com el seu pare i prosseguint la ruta per ell iniciada en la seva constant actuació davant dels Tribunals de Justícia, obtingut els més falaguers èxits en l’exercici de la professió.

SERVEI ESPECIAL DE BANYS A CASTELLDEFELS ENTRE EL NORD I M.S.A.

La Companyia de F.F.C.C. del Nord, d’acord amb la M.S.A., a partir de demà diumenge ha establert un servei especial de trens cada diumenge, per anar a banys entre Manresa i las platges de Montgat, Badalona, Castelldefels i etc. Aquest tren sortirà de Terrassa a les 6’36, del matí i regressarà a les 7’15 de la tarda.

Al tren correu exprés de Saragossa a Barcelona que passa a la indicada hora del matí, s’hi afegiran a Manresa els cotxes que siguin necessaris i seran tallats a Barcelona, on els prendrà una màquina del M.S.A. i seguirà per la seva línia com a tren especial.

El retorn s’efectuarà també amb el tren especial, des de l’Estació del Nord de Barcelona, tren que serà format amb els cotxes arribats amb tren especial que lliurarà la Companyia de M.S.A.

Els preus del bitllet de 3ª classe són: Anada i tornada de Terrassa a Castelldefels, 5 pessetes. Anada i tornada amb el bany comprès 5’50.

MOVIMENT DE L’ESCORXADOR.

Caps de bestiar sacrificats a l’Escorxador públic d’aquesta ciutat, durant el passat mes de juny.

Bestiar boví 151 caps pes 23.921 quilos; Cabrits 638, 2.366 quilos; Llaner 3.314, 38.336 quilos, Porcí 532, 43.066 quilos.

UNA CIUTADANA QUE TALLA CORDES DE LES PERSIANES.

S’ha presentat a la Comandància Municipal, Carme Garriga i Bofill de 55 anys, domiciliada al carrer Mas Adei, 78, denunciant un veí seu anomenat Antoni Sànchez i Aragon perquè ahir vespre, a més d’insultar-la la maltractà de forma grollera.

El motiu d’aquest incident sembla que es produí per unes paraules dures que sostingueren la denunciant i la muller del Sànchez, doncs aquesta última ha tallat ja en diverses ocasions la corda de la persiana de la Garriga.

No hay comentarios: