jueves, 3 de diciembre de 2020

El Dia, edició de dissabte 16 de gener de 1.937, pàg. 2 i 3

EL GRAN MÍTING ORGANITZAT PER LA U. G. T.

Tal com s’ha vingut anunciant, demà diumenge en el Cinema La Rambla a dos quarts d’onze del matí, es celebrarà el míting de Concentració Comarcal, el qual han promès assistir totes les representacions de la Comarca.

Parlaran el companys Ballbé, del Comitè Local, Mira pel Secretariat Comarcal, Moix pel Comitè de Sabadell i Durán Rossell pel Secretariat de Catalunya.

L’acte serà radiat per l’emissora local.

LLIURAMENT D’UNS IMPORTANTS DOCUMENTS I OBJECTES.

Ens assabenten que un company del Control del Ram de la Construcció (Paletes i peons), ha lliurat un paquet a la Conselleria de Seguretat Local, que conté documents de gran importància.

Segons se’ns comunica aquesta documentació fou trobada per l’obrer referit i pertanyia a l’ex-jutge de Primera Instància d’aquest partit judicial.

A més d’aquests documents, l’obrer de referència lliurà alguns objectes que foren trobats junts amb els papers esmentats, propietat així mateix del referit individu.

VOLUNTARIS PER A UN COS D’ENGINYERS.

Formant-se una columna d’enginyers anomenada “Siempre Adelante” es prega a tots els companys que voluntàriament vulguin inscriure-s’hi, passin pel departament de milícies de la U. G. T., carrer de les Milícies Catalanes, on se’ls facilitaran detalls.

DIVORCI.

Aquest matí ha estat concedit el divorci, per mutu dissentiment dels sol·licitants, a la parella Antoni Tomás Segués Tost i Isabel Ballbé Cubells.

UNA CONFERENCIA SOBRE MÚSICA.

L'Ateneu Popular "Estudios", invita tots els amants de la cultura, a la conferència que el company Isidre Marbà oferirà sota el tema: “La sensibilidad por medio de la música, con demostraciones musicales".

L’acte tindrà lloc a dos quarts de 6 de la tarda, en el local de l’entitat, Bartomeu Amat, 42.

LA NOVA JUNTA DE LA SECCIÓ EXCURSIONISTA DEL CENTRE ARAGONÈS.

En la reunió celebrada últimament, es va procedir a la renovació de càrrecs de Jaume Olivella; Comptador, Ramón Sant; Vocal primer, Joan J. Zurita; Vocal segon, Pere Magrans; Vocal tercer, Antoni Turà.

 

UNES SESSIONS DE PUTXINELIS.

El proppassat dijous, tal com va anunciar-se oportunament, tingué lloc a la Guarderia per a Infants del Pla de l'Ametllera, un festival dedicat a la mainada d’aquell centre benèfic.

En el mateix, es celebraren unes sessions de putxinel·lis, que foren rebudes amb gran alegria i nodrits aplaudiments pels petits espectadors, que foren obsequiats així mateix, amb joguines i altres presents.

A la tarda, a la Residència Busquets, també tingué lloc un simpàtic acte a honor dels petits residents, als quals foren ofertes unes representacions de putxinel·lis, a càrrec dels mateixos especialistes que al matí oferiren les sessions de la Guarderia.

A aquests actes varen assistir-hi representants oficials.

REFORMES A L'EMISSORA LOCAL.

Ràdio Terrassa, seguint el seu projecte de millorar els seus serveis en el possible en bé dels seus socis i dels radiooients en general, es troba actualment en ple de reformes de la seva Emissora, per tal de procurar una més perfecta audició.

NOU CAP DE POLICIA.

Ha estat nomenat cap de la plantilla local de policia, amb caràcter interí, el company Montes, que ha entrat en substitució del que fins ara havia vingut exercint el referit càrrec, a la nostra ciutat.

ASSEMBLEA DEL PERSONAL DEL MUNICIPI.

El Sindicat Únic d'Empleats Municipals, de conformitat amb el que disposen els estatuts del referit organisme, ha convocat tots els seus associats a l'Assemblea general ordinària, que tindrà lloc demà diumenge, a les 11 dei matí, en l'estatge social, Joaquim Maurin, 76, per tal de tractar del següent ordre del dia:

Lectura del acta anterior.

Memòria anual.

Donar compte socialització Medicina i propostes adients.

Presentació comptes any 1.936.

Renovació reglamentària de càrrecs de la Junta Directiva.

Proposicions generals.

Precs i preguntes.

No hay comentarios: