domingo, 20 de diciembre de 2020

L’Acció, edició dijous, 28 de Gener de 1.937, pàg. 2

AMB LA TARJA DE CONSUM ES PODRÀ ADQUIRIR SUCRE.

La Conselleria de Proveïments d'aquesta ciutat, assabenta al públic, que tots els dimarts i divendres de cada setmana. mitjançant la tarja de consum podrà adquirir 200 grs. de sucre als llocs habituals.

NOI DESAPAREGUT.

Avui Elvira Cortell Gil que viu al carrer de Galileu número 3, ha denunciat a la policia que el seu fill de 15 anys Amadeu Vilaplana Cortell ha desaparegut emportant-se'n 75 pessetes.

La seva mare creu que el seu fill és probable que hagi marxat a Alcoi on hi té el seu pare, o bé al front allistant-se a alguna columna.

La policia ha començat de fer les degudes diligències.

AVÍS ALS FAMILIARS DELS MILICIANS DEL P. O. U. M.

Es comunica a tots els familiars dels milicians del P. O. U. M. columna «M. Pedrola» que poden passar pel seu local carrer de Joaquim Maurin 40, a cobrar la quinzena del 15 de desembre al 15 de gener, demà de 9 a 1 del mati i de 3 a 6 de la tarda.

DISPENSARI D'URGÈNCIA DEL SANATORI MÈDIC QUIRÚRGIC.

En les darreres vint-i-quatre hores s'han registrat els següents accidents:

Joaquim Salvador de 45 anys d'edat, domiciliat a la Ctra. de Martorell núm. 138, presentant segons diagnòstic del Dr. de guàrdia, artritis a l’articulació esquerra a causa d'una caiguda a la via pública.

Francesca Miró de 37 anys d'edat, domiciliada al carrer de Miquel Vives 75, presentant una contusió a la monyeca esquerra a causa d'una caiguda a la via pública.

Ha estat curat de ferida incisa amb erosions a la regió frontal, també d'una caiguda. Francesc Martínez de 36 anys, domiciliat al carrer de l'Aurora 24.

FESTIVAL BENÈFIC.

El Sanatori Mèdic Quirúrgic (Hospital) agraeix i desitjaria tingués .forces imitadors, donades les actuals circumstàncies, l'entrega que ha fet l'Exèrcit Popular de Catalunya de dues centes seixanta quatre pessetes amb cinc cèntims, recaptació líquida del festival que es celebrà a la nostra ciutat a benefici d'aquest Hospital de Sang.

Amb aquest motiu donem les gràcies al senyor Coronel primer cap del tercer Regiment d'Infanteria segona Divisió primer Batalló, així com els organitzadors i soldats destacats a la Caserna Militar d'aquesta ciutat.

CONCERT DE LA BANDA MUNICIPAL A RUBÍ.

Diumenge vinent dia 31 del corrent a les deu del mati, la Banda Municipal de la nostra ciutat dirigida pel mestre Ramon Serrat, executarà diversos composicions musicals en diferents places de la vila de Rubí i a profit de les Milícies Antifeixistes sota el programa següent:

I

Internacional, (Himne).

El barber de Sevilla, Rossini.

La Dolorosa, Serrano.

Himne de Riego.

II

Cavalleria lleugera, Suppé.

Gioconda, Poncelli.

Els fills del poble, (Himne).

III

Egmont (obertura), Beethoven.

El baile de Luis Alonso, J. Alonso.

Els segadors, (Himne).

SINDICAT DEL RAM DE LA FUSTA U. G. T.

Es convoca a tots els afiliats del nostre Sindicat a la reunió general extraordinària que tindrà lloc el proper dissabte dia 30 del corrent a dos quarts de cinc de la tarda en el nostre local, Milícies Catalanes 48, baix el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta anterior.

2. Lectura i aprovació de l’estat de comptes.

3. Nomenament de la comissió revisora de comptes.

4. Renovació de càrrecs.

5. Precs i preguntes.

NORMES PER A L'ADQUISICIÓ DE BACALLÀ.

La Conselleria Municipal de Proveïments assabenta que tots els dilluns i divendres, començant demà divendres, hi haurà venda de bacallà, despatxant-se a raó de mitja lliura per família fins a sis persones.

Les famílies compostes de més de sis persones podran comprar-ne nou onces mitjançant el mateix certificat que se'ls hi ha facilitat per a l'adquisició de pa.

DEMÀ A LA CUINA POPULAR ES PAGARAN FACTURES.

Demà divendres dia 29 del corrent de 3 a 5 de tarda, es liquidaran les factures pendents de pagament fins el 23 del corrent, les quals han d'anar acompanyades del corresponent «vals».

FESTIVAL BENÈFIC DEL P. S. U. C.

EI Partit Socialista Unificat de Catalunya prepara un festival benèfic en el qual és posarà en escena el drama social «Temple i Rebel·lia». Aquest festival es farà al Teatre del Poble.

COMISSIÓ D’ECONOMIA.

Avís important: Aquesta Comissió d’Economia adverteix a totes les empreses que pel seu compte serveixin comandes destinades a guerra, la necessitat de què totes les esmentades comandes vagin avalades per aquesta Comissió d'Economia, puix que de no fer-ho així es procedirà a la seva anul·lació.

No hay comentarios: