domingo, 14 de octubre de 2018

El Dia, Edició dilluns 20 de maig de 1.935, pàg. 2


DESGRACIAT ACCIDENT :: DOS FERITS.

A la casa número 11 del carrer de Granius, ahir a tres quarts d'una de la tarda, succeí un lamentable accident.

La nena de la casa, Teresa Valls, d'11 anys, es trobava a la cuina amb un recipient ple de benzina rentant un vestit, quan una guspira de foc caigué en el líquid, inflamant-lo i encenent els vestits de la noia. Aquesta, horroritzada, sortí vers el carrer proferint esgarrifosos crits, seguida de la seva tia. Trinitat Tañà, de 48 anys, casada, que intentava apagar-li les flames amb les mans, cosa que no podia aconseguir.

Sortosament un transeünt que es donà compte de la situació, es tragué l'americana, i embolicant a la criatura amb la mateixa, pogué apagar el foc dels seus vestits.

Tia i neboda, foren conduïdes seguidament al Dispensari, on els foren curades de primera intenció les cremades.

La nena en presentava de primer i segon grau a les anques, cuixes, cames i abant-braços. un cop curada fou traslladada a la Clínica de la Mútua d'Assegurances, on quedà hospitalitzada.

A la Tañà li foren guarides unes cremades a ambdues mans, de pronòstic reservat. A continuació passà al seu domicili.

ELS GOSSOS.

Faustí Brugal, de 8 anys, domiciliat al carrer de Ricard Caro, 40, dissabte a la tarda fou mossegat per un gos que li produí ferides contuses a la cama esquerra, les quals li foren curades al Centre Mèdic.

S'ha cursat la corresponent denúncia a la Comandància Municipal, que ha donat les consegüents ordres perquè l'animal fos recollit i posat en observació.

CAIGUDES.

Mentre jugava davant del seu domicili, carrer de Lepant, 2, la nena de 9 anys Marina Puigantell i Nassarre, donà una relliscada tenint la desgràcia de caure de genolls contra el cantell de la voravia, produïnt-se una fonda ferida al genoll esquerre.

Fou curada al Dispensari Mèdic, ahir a la tarda.

ACCIDENT.

A conseqüència d'un cop de bastó que involuntàriament li donà un company seu mentre es trobaven jugant a la casa de camp "El Guitart", ahir a dos quarts de sis de la tarda, fou curat al Dispensari, Francesc Ordeix, de 12 anys, habitant al carrer de Garcia Humet, 12, qui presentava una ferida contusa al llavi superior.

No hay comentarios: