viernes, 5 de octubre de 2018

El Dia, Edició dimars 14 de maig de 1.935, pàg. 2


DILIGENCIES DE L'AUTORITAT MILITAR.

El senyor Modest Palacios, secretari del Jutge militar senyor Emilià Fernàndez, que fou designat en substitució del senyor Sánchez Plaza, aquest matí novament s'ha personat a la nostra ciutat per a efectuar algunes diligències.

Davant de l'advocat defensor senyor Muñido, el senyor Palacios ha efectuat la lectura de càrrecs a Jaume Comadran, Pere Ciurana, Valentí Puigdomènech, Joan Mateu, Lluís Saló, Rafael Vilaplana, Joan Seguí i Carles Guardiola, tots ells encartats en el sumari instruït amb motiu del moviment revolucionari d'octubre.

A preguntes d'un informador, el senyor Palacios ha manifestat que les causes per atracaments i demés que instruïen, d'ençà que fou aixecat l'estat de guerra, totes elles han passat a la Jurisdicció Ordinària.

EL PATRÓ DELS PAGESOS.

Sota el programa d'actes que publicàvem ahir, la, Germandat de Sant Isidre integrada per agricultors de Terrassa i de Sant Pere de Terrassa, celebrarà la festa del seu Patró. Sant Isidre, que s'escau demà.

No hi ha dubte que tots els festeigs es veuran molt concorreguts donat l'interès que la festa ha despertat.

TRASLLAT D'UN FERIT.

El jove compatrici Josep Odena, que es trobava hospitalitzat a Barcelona a conseqüència de les greus ferides rebudes durant la revolta del darrer octubre, quan l'intent d'assalt a la presó local, ahir, gairebé restablert de les dites lesions fou traslladat al seu domicili, carrer Nou, núm. 15.

UN AVIS DE LA CAMBRA DE COMERÇ.

La Cambra Oficial de Comerç i de la Indústria d'aquesta ciutat fa públic que la Legació de Colòmbia a Madrid s'ha adreçat a ella. exposant que la casa "Ropresentaciones la Transandina'' de Bogotà, s'ha ofert per a la representació de fabricants de teixits, conserves, vins, papereries i mitges de cotó i seda. Poden demanar-se referències de dita casa, al "Banco Alemán Antioqueño'', "Banco de Londres" i "Amèrica del Sud" a aquella capital.

No hay comentarios: