lunes, 29 de octubre de 2018

El Dia, Edició dillunss 3 de juny de 1.935, pàg. 2


AVUI HAN COMENÇAT A RAJAR ELS CAUS.

Ens comunica la Mina Pública d'Aigues que, avui, a dos quarts de vuit del matí han començat a brollar els caus.

DE COLONIES ESCOLARS.

A partir de demà, hom admetrà al Negociat de Cultura de l'Ajuntament les sol·licituds per tal que els infants que ho necessitin puguin optar als beneflcis de les Colònies Escolars de Vacances d'enguany.

A les dites Oficines, seran lliurades a qui les reclami unes fulles impreses especials, tot fent avinent, a més, que els beneficis de Colònies són extensius a tots els alumnes de la ciutat ja assisteixin a les escoles nacionals o a les privades.

AUTE DE PROCESSAMENT.

El Jutjat d'Instrucció local, ha dictat aute de processament contra els cinc detinguts a la presó d'aquest partit com a pressumptes autors de l'atracament de l'Anònima.

Les diligències per la instrucció del sumari continuen activament.

LA FESTA MAJOR DE LA BARRIADA DE SANT PERE.

Amb motiu de la Festa Major de la barriada de Sant Pere que s'escau els propers dies 8, 9 i 10 del corrent mes, la Fraternitat Republicana Federal, ha organitzat el següent programa de festeigs:

Dissabte, dia 8: Nit, a les 10, Concert per la Banda Municipal i a continuació grans números de Varietats al Saló.

Diumenge, dia 9: Matí, a les 10, Gran Cursa Ciclista organitzada per la "Joventut Ciclista Terrassa". Sortida del Bar Internacional. A dos quarts d'una arribada a la Fraternitat Republicana Federal, disputant-se el gran premi "París". Recorregut total, 80 quilòmetres.

A les 11'30: Concert Vermut.

Tarda, a les 3: Concert.

A les 5'30: Ball de tarda.

Nit, a les 10: Ball de 6 hores.

Dilluns, dia 10. Matí, a les 12: Ball d'Obsequi.

Tarda, a les 3: Concert. A les 5'30: Ball de Tarda.

Nit, a les 10: Concert i Ball de Gala.

Nòtul·les: Els Concerts i Balls del diumenge i dilluns, a càrrec de la reconeguda Orquestra-Orquestrina "Nois d'Olesa" (Sales). El Saló citarà bellament exornat. En els balls de tarda i nit no hi haurà él ball d' obsequi. La Comissió.

No hay comentarios: