lunes, 1 de octubre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 8 de maig de 1.935, pàg. 17


La Fira d’estiu, que ha tingut lloc durant aquests tres dies darrers, diumenge, dilluns i dimarts, ha estat molt concorreguda.

Tot el diumenge i tarda i nit dels altres dos dies, la concurrència fou extremada principalment al carrer de parades central i en els llocs de les atraccions, el pas gairebé es feia impossible.

Com de costum, la guàrdia municipal hagué d’expulsar alguns subjectes que es dedicaven a explotar la bona fe del públic.

També, amb motiu de la diada i amb animació regular, el Círcol Egarenc, Casino del Comerç, Casa del Poble i altres , celebraren diumenge els acostumats balls de fira.

La senyoreta Maria Verger i Ventayol, bibliotecària-arxivera de l’Ajuntament de la nostra ciutat, ha obtingut un premi de dues centes pessetes en el concurs d’Arxius de la Generalitat de Catalunya, amb un treball d’inventari de l’Ajuntament terrassenc que presentà.

La nostra enhorabona.

Diumenge vinent, a la nit, la «Secció de Cinema Amateur» d’ «Amics de les Arts», presentarà al Teatre Principal i en II sessió de caràcter públic, les darreres produccions dels cineastes amateurs terrassencs, produccions totes elles presentades en els concursos catalans celebrats recentment a Barcelona.

Enguany l’interès d’aquesta II Sessió, superarà en molt el de l’any passat, puix que el programa serà summament variat i seran presentades les primeres pel·lícules d’argument rodades per filmadors terrassencs i amb actors també de casa nostra.


No hay comentarios: