martes, 30 de octubre de 2018

El Dia, Edició dimecres 5 de juny de 1.935, pàg. 2


OBJECTES ROBATS QUE ES RECUPEREN.

Fa uns dies es presentà una denúncia a la Comandància Municipal, donant compte que d'una casa en construcció del carrer Azcàrate, havien furtat uns taulons, uns cavallets i cordes, propietat del contractista Jaume Masdeu que és el que formulà la denúncia.

Les gestions efectuades per la guàrdia municipal hàn donat per resultat la troballa dels dits objectes a casa del drapaire, Vicenç Galianos, domiciliat al mateix carrer, número 34.

Interrogat, ha manifestat que tot el robat li havia venut un subjecte domiciliat a la Ctra. de Barcelona, de la veïna ciutat de Sabadell, anomenat Miquel Casas.

DE LA PASSADA DIADA DE GERMANOR DEL CENTRE EXCURSIONISTA.

El Centre Excursionista ens prega de fer públic que en els paratges de La Mata, lloc on el passat diumenge aquesta entitat va celebrar-hi la seva XIV Diada de Germanor, fou trobat un impermeable, unes sandàlies i un cinturó de senyora, els quals objectes estan en poder del mentat Centre i seran lliurats a aquelles persones que degudament acreditin ésser-ne els propietaris.

BALL A LA JOVENTUT TERRASSENCA.

El dia 22 del mes que som, i organitzat per la Comissió d'Esbarjo de S. C. Joventut Terrassenca, es celebrarà un gran ball de revetlla amenitzat per una coneguda orquestrina terrassenca.

El mateix tindrà lloc al pati de festes i començarà a les deu de la vetlla.

ELS GOSSOS

D'una ferida contusa a la cuixa dreta que li ha produït un gos en mossegar-lo a la via pública, Manuel Manuel Martínez, de 14 anys, amb domicili a la Carretera de Martorell, 134, ha estat curat al Dispensari pel metge de guàrdia.

S'ha cursat denuncia a la Comandància, que ha ordenat que l'animal fos recollit per a ésser posat en observació.

El fet ha ocorregut a les vuit del matí d'avui.

INFANT QUE CAU DEL LLIT.

Aquesta matinada des del llit on descansava ha caigut al paviment de la seva habitació l'infant de 8 anys, Josep Boada i Gibert, domiciliat al carrer de Sant Quirze, 38.

A les cinc del matí ha estat curat al Dispensari Mèdic d'unes ferides inciso contuses al front i galta esquerra, conseqüència de la dita caiguda.

Després d'assistit ha passat a casa seva.

No hay comentarios: