miércoles, 17 de octubre de 2018

El Dia, Edició divendres 24 de maig de 1.935, pàg. 2


ACCIDENT.

El noi de 13 anys, Jesús Ande, domiciliat al carrer de Bartrina, 142, ahir a la tarda fou curat al Dispensari Mèdic de la fractura del fèmur de la cama, dreta, en el seu terç mig.

Segons manifestació de l'accidentat, es trobava resguardant-se de la pluja en un portal del carrer de Baldrich, que dóna entrada al Vapor Gran, quan el camió número 37.068 matrícula B, propietat de la casa Fité d'aquesta ciutat que penetrava a l'interior, topà amb un carro que estava al portal dit, el qual empès vers la paret hi enclogué l'Ande, causant-li la lesió esmentada.

El mateix camió el traslladà al Dispensari i després de practicada la cura d'urgència el conduí a casa seva.

S'ha cursat la corresponent denúncia al Jutjat.

PRÒXIMA INAUGURACIÓ DEL DISPENSARI ANTl-VENERI.

El pròxim dia 1 del vinent mes de juny, tindrà lloc, la inauguració del nou Dispensari per a la lluita anti-venèria, el qual quedarà instal·lat als baixos del Centre Mèdic, amb porta d'entrada pel carrer de Baldrich.

Aquest nou Dispensari estarà dotat de tots els avenços moderns per a combatre els estralls que reporta la malaltia venèria, flagell de la Humanitat.

Ahir a la nit, visitaren el nou Dispensan el Doctor senyor Peiri, el doctor Saragossa i el doctor encarregat del servei de referència a la nostra ciutat, senyor Fernández Pellicer, els quals feren un concret elogi de les modernes instal·lacions contra el mal veneri a Terrassa.

No hay comentarios: