lunes, 1 de octubre de 2018

El Dia, Edició dimecres 8 de maig de 1.935, pàg. 2


INGRES A LA PRESO.

Seguint ordres trameses a la noslra ciutat per un Jutjat d'Almeria, la guàrdia civil ahir efectuà la detenció d'un subjecte anomenat Trinitat Cazorla i Ferrer. Aquest ha ingressat a la presó local per a complir 20 dies d'arrest, en mèrits de la causa que li segueix el dit Jutjat per tinença il·licita d’explosius.

El Cazorla, des de feiaa temps es trobava a la nostra ciutat.

"CRÒNICA SOCIAL", DENUNCIADA.

El Jutjat Municipal de la nostra ciutat ha rebut una denúncia per injúries, formulada pel senyor Màrius Valls i Caraben, natural i domiciliat a Barcelona, carrer Corts Catalanes, 512, contra el redactor d'esports del diari terrassenc *'Crònica Social".

La ressenya denunciada per l'al·ludit motiu, és la que fa referència al partit d'hoquei de les semifinals del campionat d'Espanya, que es jugà à Barcelona, al camp del Polo.

El senyor Valls demana 2.500 pessetes, com a compensació.

ACCIDENT DEL TREBALL.

Un dels obrers de la Societat Anònima Rocalla de Barcelona, que es troba treballant a la nostra ciutat, cobrint amb material Uralita la teuIada de la fàbrica Pont, Aurell i Armengol, situada al carrer del Doctor Ventalló ahir fòu víctima d'un sensible accident.

En calcular malament una distància, el dit obrer anomenat Josep Càmpos i Garcia, de 44 anys, casat, habitant a, la capital, carrer de Montmany, 4, primer pis, caigué damunt l'enguixat de la quadra.

Aquest s'enderrocà i el cos de l'obrer anà a parar dintre la fàbrica caient des d'una gran alçada.

Fou recollit i traslladat acte seguit al Dispensari Mèdic, on li fou practicada la primera cura. Sofria un fort masegament general.

Després d'assistit, l'Ambulància de la Creu Roja. el traslladà, al seu domicili de Barcelona.

REUNIÓ DEL COMITE EXECUTIU DE COLONIES ESCOLARS.

A Ca la Ciutat demà, a les vuit de la tarda, es reunirà el Comitè Executiu de Colònies Escolars, a l'objecte de tractar de l'organització de les Colònies d'enguany.

Hi ha el propòsit d'eslablir diverses colònies, entre elles unes al poble de Capellades.

No hay comentarios: