martes, 9 de octubre de 2018

El Dia, Edició dissabte 18 de maig de 1.935, pàg. 2


ACCIDENT MORTAL.

El Jutjat de Primera Instància de la localitat, ahir a les nou de la nit es personà a l'estació del Nord per ordenar que el cadàver d'un individu anomenat Pere Rodríguez i López, de 54 anys, fos traslladat al Dipòsit Judicial del Cementiri Nou, diligència que efectuà seguidament la Creu Roja.

El desgraciat Rodríguez fou atropellat, a l'estació de Viladecavalls, pel tren descendent del Nord, que arriba a Terrassa a les nou de la nit.

L'accident succeí de la següent manera:

La víctima muntà al comboi a l’estació de Monistrol per dirigir-se a la nostra ciutat. En posar-se en marxa el tren a l'estació de Viladecavalls, el Rodríguez creient-se que aquella estació era Terrassa, descendí precipitadament i amb tanta mala sort del vagó on viatjava, que fou agafat i atropellat per les rodes del mateix.

L'accidentat, que vestia pobrement, fou traslladat novament al tren i conduït a Terrassa perquè fos assistit degudament.

Les lesions que sofria, eren però, tan greus, que deixà d'existir poc després d'arribar-hi.

La identificació s'efectuà pels documents que se li trobaren damunt, entre els quals hi havia la partida de baptisme i una carta d' identitat expesa a França. En una butxaca del pantalon li foren ocupades 8 pessetes en metàl·lic.

A més se li trobà anotada en un paper la següent adreça i nom: Didac Gómez i Cirera, Miquel Angel, 37, Terrassa, cosa que confirma justament amb el bitllet Monistrol-Terrassa que aquí era el lloc on es dirigia.

Les gestions efectuades aquest matí han donat per resultat saber que el Rodríguez és natural d'Alboloduy (Almeria) i vivia al carrer de Santa Magdalena d'aquesta ciutat, llòc on té molts familiars.

Demà li serà practicada l'autòpsia pel metge forense senyor Cadafalch.

No hay comentarios: