lunes, 15 de julio de 2019

El Dia, Edició dijous 12 de decembre de 1.935, pàg. 2


RESUM D'ACTES PER A LA FESTA DE SANTA LLUCIA.

Heus aci la llista dels actes que es celebraran demà divendres, festivitat de Santa Llúcia, patrona de totes Ies conreadores de l'art de l’agulla.

A les 10 del matí, solemne ofici dedicat a la Santa, en l'Església Parroquial del Sant Esperit.
A les 3 de la tarda, partit de futbol en el camp del Terrassa, entre una selecció del Terrassa F. C. i la Penya Atlètics, encontre que es dedicarà a les modistes, una de les quals tirarà el kikof. Els dos equips es disputaran unes medalles cedides per la Comissió Organitzadora dels actes i l'entrada serà gratuita.

A les 10 de la nit, Gran Concurs de Vestits de 4 pessetes al Cinema Alegria, atorgant-se nombrosos premis. L'Ajuntament ha cedit la Banda Municipal per tal que amenitzi la desfilada de concursants.

Seguit del Concurs i haurà una esplèndida exhibició de models de cases de modes, concedint-se també un Gran Premi a l'exhibidora millor vestida.

La senyoreta Antonieta Arquer, miss Catalunya, repartirà els premis a les guanyadores.

Finalment tindrà lloc el Gran Ball, que amenitzarà l'orquestra ''Els Ramblers del Jazz" augmentada.

INGRESSAT A LA PRESO.

En virtut de la denúncia presentada ahir pels pares adoptius de Josep Vicente i Joan acusat de robatori practicat en el domicili dels mateixos, segons informàvem en la nostra edició d'ahir ha ingressat a la presó el denunciat, mentre s'estan fent les gestions del cas.

ENVIAVA ANÒNIMS CONTENINT AMENACES.

Ahir vespre, conduït per la Guàrdia Civil d'Olesa de Montserrat, fou posat a disposició del Jutjat corresponent, Venanci Soler i Fabregat, de 10 anys d'edat, domiciliat al carrer de Dalt, 3. de l'esmentada localitat.

El detingut, és acusat d'haver cursat un anònim contenint amenaces de mort. contra el senyor J. Marqués dirigent de la raó social “Manufactura Textil S. A." d'Olesa.

Com a complicats pel mateix delicte, estaven detinguts a la citada vila, Maria Asèncio i Sánchez i el seu marit Miquel Boada i Navarro, aquest darrer ex president del Sindicat obrer d'Olesa, però per no haver-se comprovat la seva culpabilitat foren alliberats.

El Soler ha ingressat a la pressó després d’haver-se-li pres declaración.

No hay comentarios: