sábado, 13 de julio de 2019

El Dia, Edició dimecres 11 de decembre de 1.935, pàg. 2


NOTES DE L'ALCALDIA

Avui ha visitat novament l’alcalde de la nostra ciutal, una comissió d’alcaldes del dislricte, per a parlar novament de la qüestió carcerària.

La reunió que el passat dilluns havia de tenir lloc a aquesta alcaldía, referent a la qüestió del Segell pro-Infància, hagué d'ésser suspesa degut a l'incompareixença d'alguns elements de la comissió.

LA FESTA DE LES MODISTES.

Ampliant la nova d'ahir, el vinent divendres a la tarda, tindrà lloc un encontre de futbol entre els clubs Penya Atlètica i una selecció del Terrassa F. C, disputant-se una Copa i dotze medalles cedides per la Comissió Organitzadora dels actes de la Festa del Ram de l'Agulla.
A aquest partit probablement hi assistirà la senyoreta Arquer, "miss'' Catalunya.

Aquesta senyoreta a dos quarts de 9 de la vetlla del mateix dia, serà interviuada davant el micròfon de Ràdio Terrassa.

DENUNCIA PER ROBATORI

Avui ha estat denunciat el noi dc 12 anys Josep Vicente i Joan, acusat del robatori d'unes pessetes, practicat a casa dels seus pares adoptius els quals, en vista de la péssima conducta que el noi registrava darrerament l'havien tret. El noi esmentat havia comès darrerament algunes altres malifetes i decidits a acabar-ho, els pares del noi han decidit denunciar-lo a fi que escarmenti, essent detingut des d'ahir vespre i romanent al quarteret des d'aquella hora.

El darrer robatori, el noi Vicente l'havia fet penetrant violentament a la casa per una de les finestres i robant després 12 pessetes que trobà en un calaix.

LES GESTlONS DEL VEINAT DEL CARRER AMPLE.

Accedint als desigs dels veïns del carrer Ample, el dissabte proppassat féu una visita a aquella barriada l'alcalde senyor Homs junt amb la Comissió d'Obres de l’Ajuntament presidida pel senyor Domènec i l’oficial del negociat senyor Santacana els quals discutiren amb la comissió nomenada per aquell veïnat, la manera de complaure les seves peticíons.

Com a resultat d’aquesta entrevista, s'acordà constituir una claveguera a l'encreuament del dit carrer amb el Torrent d'en Monner i l'esplanació del terreny les terres sobrants del qual serviran per a emplenar el citat torrent.

Els veins contribuiran a les despeses d'aquests treballs per a l’obertura del carrer Ample fins a la carretera de Matadepera.

No hay comentarios: