domingo, 21 de julio de 2019

L’Acció, edició dilluns 16 de desembre de 1935, pàg. 2


PREMIS A LA VIRTUT.

La «Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País», ha concedit el lot de la fundació J. Prats Roquer i la quantitat de 250 pessetes a Matilde Montero Rueda, Marconi, 104; el de la fundació de N’Antoni Borrell, a Anna Aurell i Vila, Sant Quirze 33; i el de la fundació J. Prats Roquer, Diploma Honorífic i 500 pessetes, a Vital López Valverde, Ample, 50.

ALS QUE TINGUIN FILLS ADOPTIUS.

Se’ls hi fa esment, de nou, que pel que resta de mes, han de presentar els seus fills adoptius a l’Oficina de Governació de l’Excm. Ajuntament, per a passar revista anual reglamentària.

LA VAGA DELS MITJAIRES.

Avui s’ha iniciat amb l’ordre i disciplina acostumats, la tercera setmana de la vaga del Sindicat del Gènere de Punt.

Els obrers han acudit, com de costum, al local del Sindicat, on amb l’entusiasme de sempre han parlat sobre l’estat de la vaga.

Actualment el conflicte torna a estar estacional, doncs com ja digueren, en la reunió del passat dissabte, s'ha acordà no acceptar la proposició que se’ls féu, o sigui de reintegrar-se al treball i anar discutint mentrestant les bases.

Després de la reunió del dissabte, una comissió del Sindicat es traslladà a Barcelona. Els comissionats visitaren el delegat del conseller, senyor Vilaró─ el qual sembla que ja estava fent les maletes─ i li donaren compte de l’acord de l’assemblea.

El delegat susdit els prometé que transmetria la resolució al  al conseller i que l’assumpte, si es que ell no seguia en aquell lloc, seria portat per altra persona que el succeiria.

Es per tot això que ara s’espera la resolució que pugui fer-se a Barcelona, com pot ésser un nou començament de negociacions, tenint en compte les actuals circumstàncies polítiques.

No hay comentarios: