sábado, 27 de julio de 2019

El Dia, Edició dilluns 23 de decembre de 1.935, pàg. 2


TREBALLADOR DE LA VIA ATROPELLAT PEL TREN.

Ahir al migdia, davant de l'estació del Tren del Nord, de Viladecavalls, ocorregué un lamentable accident.

Es trobava treballant en el tros de via comprès davant l'estació, l'obrer Manuel Pastor, de 35 anys, habitant a la nostra ciutat, al carrer Transversal, 99, quan sembla que el vent l'impedí sentir un tren que s'apropava, el qual sols li donà temps d'apartar-se lleugerament, no el suficient perquè pogués treure un peu que fou aixafat per les rodes del comboi.

Ràpidament fou extret de sota les rodes l'infortunat obrer, el qual fou transportat pel mateix tren a la nostra ciutat on va ésser assistit al Dispensari Mèdic, de primera intenció, apreciant-se-li fortes ferides degudes a l'aixafament del peu, que era el dret, amb destrucció dels ossos i teixits corresponents a la regió interna del mateix i planta del peu.

Un cop auxiliat, el ferit fou transportat a l’Hospital Clínic de Barcelona on ha restat en via de curació, després d'ésser-li treta una radiografia i haver-li amputat el peu lesionat.

El trasllat va ésser efectuat per l'Ambulància de la Creu Roja de la nostra ciutat.

CICLISTA ATROPELLAT.

Ahir, a les 10 del matí, el ciclista Josep Biosca, domiciliat a la nostra ciutat, a la Plaça Progrés, 23, quan es trobava muntat en la seva màquina en el lloc dit Can Boada situat a la Carretera de Martorell, fou envestit per l'automòbil 27.649 B, propietat d'Antoni Caellas, resident a Cardona, en el carrer de Sant Miquel, el qual en la topada féu caure el Biosca, causant-li fortes lesions.

Tot seguit el propietari de l'automòbil recollí el feril, transportant-lo seguidament al Centre Mèdic de la nostra ciutat on fou assistit apreciant-se-li forta contusió a l’articulació escàpulo-humeral dreta, amb fractura del coll de l'húmer i escoriacions a l'espatlla.

Un cop auxiliat, el ferit retornà al seu domicili.

DONA QUE SOFREIX UN DESMAI

El proppassat dissabte al migdia, Ramona Carretero, de 34 anys d'edat, trobant-se al carrer de Jodis, cantonada Galilei, sofrí un fort desmai, caient a terra amb tan mala sort que es produí algunes lesions a la cara.

Alguns vianants que pasaven telefonaren seguidament a la Creu Roja, la qual transportà la desmaiada al Dispensari Municipal on fou assistida convenientment.

No hay comentarios: