domingo, 14 de julio de 2019

L’Acció, edició dimecres 11 de desembre de 1935, pàg. 2


ALCALDES EN REUNIÓ

Aquest matí s'han reunit novament al despatx de l'alcaldia, els alcaldes del districte de la nostra ciutat, els quals han ultimat la discussió del pressupost cel·lular del districte.

La reunió ha estat presidida pel gestor Moms.

L'INTERÉS PEL SEGELL PRO INFÀNCIA.

El passat dilluns hagué de suspendre's la reunió que havia anunciat per l'esmentat dia el Comitè local del Segell Pro Infància.

Els motius de la suspensió són deguts a què en la mateixa no hi assistiren algunes delegacions locals.

LA VAGA DEL GÈNERE DE PUNT, ES PER ARA INSOLUBLE.

Continua igual que els dies anteriors la vaga del gènere de punt. La fermesa dels vaguistes continua amb més fe que mai, i els obrers estan plens d'optimisme, oi més ara, que la pressió i la intransigència de la part patronal es fa més palesa.

Tal com ja anunciàrem ahir els obrers i patrons es reuniren a l'Ajuntament. La reunió es celebrà al despatx de la Permanent i fou presidida, pel delegat del Conseller, senyor Mas, cap dels conflictes socials de la Generalitat. Començà la reunió a les quatre i no acabarà fins a dos quarts de set.

Es discutí llargament i després de vàries fórmules de solució presentades pel delegat del Treball, hom pogué apreciar novament la tossuderia de la patronal  que no accepten cap solució.

BARALLES CONJUGALS.

Ahir vespre, curaren al Dispensari Antoni Abad, de 40 anys domiciliat al carrer Newton, 31, el qual sofria diverses excoriacions a la cara.

Mentre el curaven manifestà que aquestes lesions les hi produí la seva esposa en unes baralles que sostingueren ambdós.

UN LLADRE PRECOÇ.

La guàrdia municipal ha portat a terme la detenció de Josep Vicente i Joan, de 17 anys, el qual segons manifestaren unes persones que de petit l'adoptaren, dies passats robà una quantitat, encara que ínfims, del domicili dels seus pares adoptants.

El fet té més importància, perquè es dona la coincidència que aquest xicot ja és reincident en aquesta classe d’actes.

Aquest robatori el portà a terme saltant pel pati i trencant un vidre de la cuina.

No hay comentarios: