jueves, 4 de julio de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 1 de desembre de 1.935, pàg. 20


L’alcalde accidental senyor Cadafalch en visitar els periodistes, ha dit que lamentava les penes severes que s’acabaven d’aplicar a uns compatricis nostres jutjats en Consell de Guerra.

Referint-se després al carnet electoral, ha dit que continuaven expedint-se en gran nombre i que suposava que a fi de mes, units als que han estat cursats en els centres polítics, seran nombrosos els ciutadans que el posseiran.

Preguntat sobre els pals que s’han col·locat a la Rambla d’Egara sostenint un cartell de propaganda del Carnet electoral quedaran fixats perpètuament com a prova constant de mal gust, ha respost que acabada la campanya a favor del Carnet electoral serien retirats tot seguit.

La conferència que hi havia anunciada, a càrrec del publicista Joan Alavedra, primera de les cinc que ha de donar al Conservatori de Música ha hagut d’ésser ajornada.

Els organitzadors del festival que celebraran al Teatre Alegria, el dia de Santa Llúcia, les modistes de la nostra ciutat, han invitat la senyoreta Arquer, «Miss Catalunya», la qual ha promès assistir-hi.

També han demanat a algunes cases productores de pel·lícules de Barcelona que vinguessin a la nostra ciutat l’esmentada diada, per tal de filmar els diversos actes que s’hi celebraran.

Fou inaugurada l’exposició d’olis, aquarel·les i dibuixos que el nostre ben estimable artista Ramón Cortés presenta actualment a «Amics de les Arts».

No hay comentarios: