martes, 16 de julio de 2019

L’Acció, edició divendres 13 de desembre de 1935, pàg. 2


L'autocar per a la visita als presos.

Atesa la bona organització que l'empresa Marimon Alegre ha donat als viatges que els familiars i amics dels nostres presos fan a la Cel·lular, cada dia de visita o sia els dilluns i dijous de cada setmana i el primer i tercer diumenge de cada mes, sortirà de la Plaça de la República, a l'hora de costum, l’autocar o els autocars que convinguin.

Les inscripcions poden formular-se fins al vespre abans de la sortida, al taulell de la Casa del Poble o l'empresa Marimon Alegre. Salvà 15.

LA FESTA DE L'AGULLA.

Com ja saben els lectors, avui al vespre tindrà lloc al Teatre Alegria, la grandiosa festa de les modistes de la nostra ciutat.

A l'hora de sortir aquesta edició s'estarà celebrant l’acte de recepció de «Miss Catalunya» al nostre Ajuntament, senyoreta Arquer.

Amb força èxit de públic aquesta tarda s’ha celebrat el festival esportiu al camp del Terrassa.

UN GEST BEN LLOABLE.

El propietari del Saló Sevilla senyor J. Piqueres ha fet donació a l'alcaldia de tres importants participacions de la Rifa de Nadal per tal que siguin repartides entre I' Hospital, Asil Busquets i Junta de Protecció a la Infància, respectivament.

ALLIBERAMENT.

Ahir vespre fou alliberat el jove Josep Vicente i Joan, el qual, com recordaran els lectors, per ordre del Jutjat d'Instrucció fou detingut abans d’ahir, per haver robat una petita quantitat del domicili dels seus pares adoptius.

RECONEIXEMENT DE ROBES ROBADES.

Aquest matí, diversos propietaris d'establiments de la nostra ciutat han estat al Jutjat d'Instrucció, per tal de veure si reconeixien unes peces de roba que dies passats foren robades en els seus respectius establiments.

QUANTITAT METÀL·LICA TROBADA.

A la Comandància Municipal hi ha dipositada una petita quantitat en metàl·lic, la qual serà entregada al ciutadà que pugui acreditar ésser-ne el seu propietari.


No hay comentarios: