lunes, 29 de julio de 2019

L’Acció, edició divendres 27 de desembre de 1935, pàg. 2


ACUS DE REBUT

De la Caixa d'Estalvis de la nostra ciutat, hem rebut un notable cartell editat en pro de la propaganda i difusió de l’estalvi, per tal que el tinguem en lloc visible de la nostra redacció.
Ja no cal dir que complirem l’encàrrec amb tota la nostra voluntat.

ATROPELLADOR I ATROPELLADA SURTEN MALPARATS D'UN ACCIDENT CICLISTA.

Una noia de vuit anys, anomenada Maria Álvarez amb domicili al carrer Faraday, 99, en travessar aquest matí la Plaça Zamenoff, ha estat atropellada pel ciclista, Miquel Artigues de 19 anys, domiciliat al poble d'Ullastrell.

De resultes de l'atropell, el ciclista ha caigut juntament amb la noia lesionant-se ambdós.

Han estat curats al Dispensari. La Maria Álvarez sofria contusions i erosions a la cara. En Miquel Artigues presentava ferides contuses al palmell de la mà esquerra i unes erosions a la cama.

PREN MAL EN JUGAR A PILOTA.

Mentre jugava a pilota, el vailet de dotze anys, Josep Juárez domiciliat al carrer Ample 251, ensopegà amb una pedra i caigué.

Al Dispensari comprovaren que s'havia fracturat l’ós radi en el seu terç mitjà.

Després de l'oportuna primera cura per part del facultatiu de torn, el desgraciat jovenet fou traslladat al seu domicili.

PERILLS DEL TREBALL DE LA TECA NADALENCA.

Quan més atrafegada estava tallant carn, el dia de Nadal al matí, la conciutadana, Josepa Boix, de 38 anys, domiciliada al carrer Suris 9, se li escapà el ganivet i es produí una ferida punxant a la regió tenar de la mà esquerra.

Fou auxiliada al Dispensari.

També de resultes d'haver-se tallat amb un ganivet, quan estava esmenuçant un tros gros de carn, es féu una ferida incisa a la mà esquerra, Joaquim Fusalba.

Al mateix dia de Nadal, i aquest ignorem si fou mentre preparava menjar, fou curat en el centre benèfic amunt esmentat, Salvador Font, de 20 anys, domiciliat al carrer Serrano, 99.
Presentava una ferida al dit mig dret.

No hay comentarios: