sábado, 27 de julio de 2019

L’Acció, edició dimarts 24 de desembre de 1935, pàg. 2


La democràcia terrassenca, rendirà tribut, dijous el matí, a la memòria de Macià.

L'autocar de l'Empresa Marimon Alegre, que corn de costum sortirà demà passat, dijous, a tres quarts de vuit, de la Plaça de la República amb direcció a la Cel·lular   de Barcelona, desprès de la visita als amics presos, es traslladarà al Cementiri Nou, per tal de dipositar una corona a la tomba de Francesc Macià, en nom de la democràcia terrassenca, amb motiu del segon aniversari del traspàs del preclar cabdill de la Catalunya republicana.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA.

«L'Agrupació fotogràfica» d'aquesta ciutat inaugurarà demà dia 25, la «Primera Exposició local de Fotografia».

Per dificultats sorgides a darrera hora, aquesta manifestació artística local tindrà lloc a la Sala d'Exposicions d'Amics de les Arts, en comptes del Casino del Comerç com anteriorment s'havia anunciat.

HAN DE TREURE LES CÈDULES ELS REMISOS.

Es recorda novament que a fi d'aquest mes acaba la pròrroga concedida per la adquisició de les cèdules personals d'enguany.

AVÍS ALS CIUTADANS: PRÀCTIQUES MILITARS.

Els alumnes de L'Escola Militar «Egara» d'aquesta ciutat, efectuaran pràctiques de tir al blanc en el camp anomenat Can Amat, del terme de les Fonts, amb armament i cartutxos de guerra durant els dies 27 i 28 del corrent de les 11 a les 14 hores. El que es posa en coneixement del públic a l'objecte d'evitar possibles desgràcies.

ELS BONS TORRONS DE TERRASSA.

Al Laboratori sanitari de l’Ajuntament, durant els dies últims, s'han efectuat noves anàlisis de torrons de crema, resultant tots ells de composició normal, demostrant que enguany hom podrà gustar, si és que se'n compren bons torrons.

DENUNCIAT PER UNA PETITA ESTAFA.

El ciutadà Josep Puig i Vila ha denunciat al Jutjat d'Instrucció un sabater local, perquè segons les manifestacions del Puig, sembla que el sabater denunciat li ha estafat una petita quantitat.

SOLDAT RECLÒS PER ORDRE JUDICIAL.

Ha estat decretada l'ordre de presó, contra el ciutadà, Miquel Lleonart, el qual està acusat d'haver robat dues bicicletes.

Com sigui que l'esmentat minyó està complint el servei militar a Cerinyola (Tetuan)» ha ingressat a presons militars en aquella regió africana.

No hay comentarios: