viernes, 26 de julio de 2019

L’Acció, edició divendres 20 de desembre de 1935, pàg. 2


MANIFESTACIONS DE L’ALCALDE GESTOR.

Aquest migdia en parlar els informadors amb el Sr. Homs, els ha manifestat que per mitjà de les nostres planes poséssim en coneixement del públic que es troben dipositades a l’Ajuntament diverses escopetes de saló, les quals seran lliurades a aquelles persones que puguin acreditar ésser-ne els seus amos. Aquestes escopetes són les que han sobrat després del repartiment de les armes requisades el dia 21 d'octubre de 1934.

—Cal que passin —ha dit — a buscar-les, doncs ací s’estan fent malbé.

—Referent a la vaga, té res de nou?—hem preguntat.

 —No. Ahir vaig ésser visitat per una comissió d'obrers. Sembla que es troben ben impressionats.

PROPERA CONFERÈNCIA BIOGRÀFICA.

Per al vinent diumenge, l’Associació d’Alumnes i Ex alumnes de l’Escola Municipal d'Arts i Oficis, prepara una interessant  conferència biogràfica en la qual l’intel·ligent advocat senyor En Ramon Paloma parlarà d'Angel Sallent (e. p. d.), professor destacat que fou de l’Escola Municipal d'Arts i Oficis.

LA QUALITAT DELS TORRONS.

Durant aquests darrers dies al Laboratori municipal s’estan efectuant detinguts exàmens i anàlisis de torrons, procedents de confiteries i establiments de la nostra ciutat.

Sembla que el que és per ara, aquests exàmens han resultat normals, cosa que assenyala que potser aquest any podrem menjar torrons sense mixtificació.

UN FURT AL JARDÍ DE LA MASIA FREIXA.

El ciutadà Narcís Freixa, domiciliat al carrer de Galileu, 245, aquest matí ha denunciat a la policia un robatori comès al jardí de casa seva.

Segons les versions que ell ha donat del fet, uns lladregots saltaren una paret de casa seva, i s’emportaren dues rodes de bicicleta que es trobaven en aquell Iloc. S'ignoren quins hagin pogut ésser els autors del furt.

INAUGURACIÓ OFICIAL D’UNA COOPERATIVA DE CONSUM.

Hem estat deferentment invitats per tal que assistim a la inauguració de la Cooperativa popular de Consum «Els Amics», acte que tindrà lloc demà passat, diumenge dia 22, a les onze del matí.

Prometem assistir-hi i glossar com es mereix el bon zel d'aquests obrers cooperativistes que han sabut portar a cap una institució modèlica i important dintre del ram.

No hay comentarios: