domingo, 7 de julio de 2019

El Dia, Edició dimecres 4 de decembre de 1.935, pàg. 2


UN CIRC A LA NOSTRA CIUTAT.

Des d'ahir a la tarda, en el clos per edificar de la Rambla d'Egara, davant el Mercat, s'està muntant tot l'embalum d'un circ que es proposa sojornar uns dies entre nosaltres, titulat "Circ Stadio".

ACCIDENTS SENSE IMPORTANCIA.

Ahir, a les 2 de la tarda, fou assistida al Dispensari Mèdic, la nena de 2 anys, Josepa Morote, domiciliada al carrer Ricard Caro, 86, la qual presentava una ferida incisa al front, que es produí en caure a la via pública.

A les 4 de la tarda, hi fou auxiliat, el noi de 5 anys, Pere Marcet, que viu al carrer de Paz, 38, el qual mentre jugava al pati de l'escola on acudeix, sofrí una caiguda que li causà una ferida a l'orella dreta.

DETINGUT PER AMENACES DE MORT.

Manuel Duaigues i Domènech, de 41 anys, enginyer, habitant a la Masia Pi del Pla del Bon Aire, ha denunciat per mitjà d'un Mosso de l'Esquadra, a Justinià Ortín i Gargallo, el qual va enviar una carta al primer amenaçant-lo de mort. Dissabte passat, l'Ortín penetrà a casa l'amenaçat, podent ésser detingut i lliurat al Jutjat d'aquest districte.

DENUNCIA PER AGRESSIO.

A la Comissaria de Policia, va personar-se Joan Borràs, domiciliat al carrer de Viveret, 5 per denunciar a Jaume Cazorro habitant al carrer Pérez Galdós, 8. al qual en una conversa que sostingueren ambdós el Cazorro agredí a cops de puny.

REUNIO D'ALCALDES.

Avui, l'alcalde accidental senyor Cadafalch ha celebrat una reunió amb els alcaldes de tot el districte per a parlar del pressupost carcerari.

No hay comentarios: