viernes, 26 de julio de 2019

L’Acció, edició dissabte 21 de desembre de 1935, pàg. 2


LES DIMISSIONS DELS CEDISTES SEGONS EL SENYOR HOMS.

Aquest matí, els informadors s’han entrevistat uns moments amb l’alcalde gestor, per tal de preguntar-li com estaven les dimissions dels senyors de la Ceda.

El senyor Homs ha dit que efectivament ahir presentaren la dimissió els gestors de la Ceda.—Aquestes dimissions me les presentaren a mi per delicadesa, però al qui tenen de presentar-les és al govern català, cosa que es veu que ja han fet.

ELS MERCATS EN LA VIGÍLIA DE NADAL.

Aquesta Alcaldia fa públic per a coneixement del veïnat, que els mercadals i les sucursals del mateix restaran oberts per a la venda fins a les dotze de la nit del dia 24 d'aquest mes, vigília de Nadal.

En canvi durant la diada de Nadal restaran tancats.

PRÓXIMA APARICIÓ D'UN LLIBRE.

Se'ns diu que a breu plaç de 8 a 10 dies apareixerà l'obra del literat terrassenc, Valentí Alavedra, «Cavalcada». Consisteix aquest volum en un recull de poesies de sàtira i humorisme.

UN CURSET PROFESSIONAL TEÒRICO-TÈCNIC.

El Sindicat de la Fusta de la nostra ciutat, ha organitzat un curset teòrico-tècnic de 5 lliçons, sobre el tema «La Fusta», que haurà d'atreure forçosament l'atenció dels seus afiliats.

Anirà a càrrec del competent professor de l'Escola de Treball de la Generalitat, senyor Emili Tarragó, i tindrà lloc els dissabtes dies 4, 11, 18, i 25 de gener i 1 de febrer pròxim a les deu del vespre.

La inscripció és gratuïta. El lloc de celebració serà el segon pis del Cafè Colom.

ELS ACTES DE LA COOPERATIVA DE CONSUM «ELS AMIC».

Heus ací el programa de festeigs que amb motiu de la inauguració oficial de la Cooperativa Popular de Consum «Els Amics», tindran lloc demà:

Matí, a les onze: Concert per la Banda Municipal.

Tarda, a les quatre: Concert vocal amenitzat per Josep Rovira (tenor) i Francesc Peiró (baríton), acompanyats al piano per Josep Molgosa.

Nit, a les deu: Gran ball familiar.

No hay comentarios: