viernes, 19 de julio de 2019

L’Acció, edició dissabte 14 de desembre de 1935, pàg. 2


FI DE LA SEGONA SETMANA DE LA VAGA D’ELS MITJAIRES.

Amb el dia d'avui, ha donat fi la segona setmana de vaga, dels obrers del ram del gènere de punt de la nostra ciutat. Durant el transcurs de la vaga, ningú ha tingut de lamentar ni el més lleu incident.

Com ja diguérem, ahir una representació del Sindicat estigué a Barcelona, a la conselleria del Treball. En aquest lloc estigueren reunits fins ales quatre de la tarda.

Segons les referències que ens han donat, sembla que s'oferí als obrers un arbitratge en l'assumpte par part del President de Federació d'Indústries.

La representació obrera, no pogué donar la seva conformitat a aquesta proposició, doncs manifestà que ho tenien de consultar a l'assemblea general dels seus associats.

Amb tot, sembla que aquesta proposició no obtindrà la conformitat dels obrers perquè aquest arbitratge representa la part patronal i ells ja preveuen e! fall que han de donar a les seves aspiracions,

FERIDES INFECTADES.

Ahir vespre curaren al Dispensari Jacint Garcia, de 26 anys, domiciliat al carrer Jodis, 40. Presentava ferides infectades en ambdós peus.

Aquestes ferides ja se les féu dies passats, però fins ahir no acudí al Dispensari.

ESTANCS DE TORN.

Durant el dia de demà estaran oberts a la nostra ciutat els estancs següents:

Plaça de la República, Rambla d'Egara, Sant Francesc, Plaça Zamenhof. Nord i Pantà.

FARMÀCIES DE TORN.

—Farmàcies que demà estaran a disposició dels ciutadans de Terrassa:

Sànchez, Avinguda 11 de Setembre i Bosch, Creu Gran.

VISITA AJORNADA.

Motius aliens a la voluntat dels organitzadors han motivat l'ajornament de la visita que l'Associació d'Alumnes i Ex alumnes de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis havia projectat per a demà diumenge, a la casa Jover i Cª de la nostra ciutat.

Esperem que aviat serà anunciada de nou.

No hay comentarios: