lunes, 1 de julio de 2019

L’Acció, edició divendres 29 de novembre de 1935, pàg. 2


Un Autocar per anar a visitar els presos

La casa Marimon Alegre ha organitzat un autocar per anar demà passat, diumenge a la Presó Model a visitar els presos de Terrassa.

Es partirà a dos quarts de vuit del matí de la Placa de la República per a regressar quan sigui convenient,

El preu de l’anada i tornada és de 3'50 ptes.

Per altres detalls dirigir-se al cafeter de la Casa del Poble o a l’empresa Marimon Alegre, Salvà 15.

UN AFICIONAT A PEGAR LA SEVA DONA.

Ha estat denunciat al Jutjat municipal, un individu anomenat Josep Ferrer, de 28 anys domiciliat al carrer Passatge Ramon Llull, 11, el qual ahir a la tarda promogué un gran escàndol en pegar a la seva dona, cosa que sembla fa amb molta freqüència.

Aquesta denuncia ha estat portada a terme per la esposa, anomenada, Concepció Panadé i Rosa, de 22 anys.

ABUSOS INTOLERABLES.

Ens volem dirigir a les autoritats perquè posin cura a certs abusos que es cometen amb motiu de la venda de participacions de la rifa de Nadal.

Generalment es cobren els depositaris dels bitllets que es sortegen  deu cèntims per taló, quantitat exorbitant si es té en compte el preu de cost dels talonaris. Que un taló de pesseta sofreixi de bell antuvi una merma d'un deu percent a més de trobar-ho d'un mercadeig indigna, revela l’esperit usuariament  egoista de l’especulador venedor.

BARALLES D'UNA PARELLA MIXTA

Serien les vuit d'aquest matí, quan han sostingut una baralla en ple carrer de Jaume Jover, els conciutadans, Pere Brumós, domiciliat al carrer Bartrina, 76, i Àngela Ferrer i Fort, amb domicili a la Rutlla. 34.

Sembla que amb un garrot I ‘home i amb una ampolla la dona, s’anaven colpejant, fins que els transeünts els han separat.

El fet ha estat denunciat a la Comandància, des d'on han tramès la denúncia al Jutjat municipal.

No hay comentarios: