miércoles, 3 de julio de 2019

L’Acció, edició dissabte 30 de novembre de 1935, pàg. 2


EL SINDICAT DEL GÈNERE DE PUNT I LA PRÒXIMA VAGA

Demà, a les deu del matí, els obrers del Gènere de Punt, es reuniran en assemblea general, per tal de discutir i prendre acords sobre el seu actual conflicte.

Totes les versions que fins ara tenim són de què en vista de l’actitud de marcada intransigència en què s'han col·locat els patrons d' aquest ram, inevitablement el proper dilluns, comentaran la seva vaga els obrera del Gènere de Punt.

CONFERENCIA BIOGRÀFICA ORGANITZADA PER L'A. E. M. A. O. T.

Demà dia primer de desembre a dos quarts de dotze del matí i en el Saló d'Actes de l’Escola Municipal d'Arts i Oficis, tindrà lloc l’anunciada conferencia biogràfica a càrrec del Director de la mateixa En Santiago Morera, el qual parlarà del conegut terrassenc traspassat En Bartomeu Amat.

EXCURSIÓ AMB FINS FOTOGRÀFICS.

Diumenge vinent L'Agrupació Fotogràfica de Terrassa es traslladarà en excursió en els bells paratges de Sant Feliu del Recó a l’objecte de impressionar unes plaques pels entorns del citat lloc. Els socis interessats cal que passin pel local de l'Agrupació avui dissabte, de dos quarts de vuit a dos quarts de nou per a fixar l’hora de sortida.

LES RESULTANCES D'UNES BARALLES.

Ahir a la tarda al Dispensari Mèdic de la localitat curaren a la dona Àngela Ferrer, domiciliada a la Rutlla,34, la qual com recordaran els lectors, durant el mati es barallà amb un home anomenat, Pere Brumós

La lesionada presentava una forta contusió a l'ull esquerre, produïda per un cop de bastó del seu contendent.

CONFERÈNCIA.

Demà a les 5 de la tarda, al local de la Rama Bakti Sant Gaietà, 13, el culte publicista senyor F. Climent Terrer desenvoluparà la interesant conferència: "La Fraternitat Universal».
L’entrada és pública.

No hay comentarios: