martes, 2 de julio de 2019

El Dia, Edició divendres 29 de novembre de 1.935, pàg. 2


BARALLA A LA VIA PUBLICA

Aquest mati, a les vuit, els transeünts del carrer de Jaume Jover, s'han vist sorpresos amb l'edificant espectacle de dues persones que han començat a agredir-se sense contemplacions.

Els dos contendents, que esgrimien com a úniques armes sengles ampolles i garrots, han estat separats pels vianants amb penes i treballs.

Denunciat el cas a la Comandància, els questionadors declararen anomenar-se Angela Ferrer i Font habitant al carrer Rutlla 34 i Pere Brumos Andrés, domiciliat a Bartrina, 76.

El fet ha passat al Jutjat Municipal.

DENUNCIAT PER MALS TRACTES.

Ha estat posat a disposició del Jutjat Municipal d'aquesta ciutat, Josep Ferrer Galindo, de 28 anys d'edat, casat, amb domicili al Passatge Ramon Llull, 11, el qual ha estat denunciat per promoure escàndols i maltractar amb massa freqüència a la seva dona Concepció Panadé Rossé, de 22 anys.

RECLAMAT.

Ha estat posat a disposició del Jutjat Interior del Districte del Nord de Barcelona, el vei de la nostra ciutat, Antoni Cases Caminal domiciliat al carrer Sant Pau. 30, reclamat pel delicte d'estafa, comès fa uns anys a Barcelona.

DETINGUTS,

Ahir vespre foren conduïts a ia Comandància Municipal, tres joves els quals durant la sessió de cinema de la tarda en el cinema Doré, promogueren en manifestacions de desafecte respecte el que a la pantalla es projectava, contravenint per tant les disposicions municipals donades.

A les deu de la nit foren alliberats, després d'algunes hores de detenció a la Comandància.

No hay comentarios: