lunes, 1 de julio de 2019

L’Acció, edició dijous 28 de novembre de 1935, pàg. 2


CONFERÈNCIA ORGANITZADA PER LA. E. M. A. O. T.

Diumenge vinent dia 27, tindrà lloc al Saló d'Actes de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis de la nostra ciutat una interessant conferència biogràfica a càrrec del senyor En Santiago Morera, que parlarà de l'honorable terrassenc senyor en Bartomeu Amal (e. p. d.)

Aquest acte organitzat per l’A. E, M. A. O. T. es celebrarà a dos quarts de dotze del matí.

DEL CONFLICTE QUE S'ATANÇA ENTRE PATRONS I OBRERS DEL GÈNERE DE PUNT.

Ahir, a tres quarts de sis de la tarda es reuniren novament al despatx de l’alcaldia, els representants del Sindicat del Gèneres de Punt, juntament amb la representació de l’Institut Industrial.

Pel que sabem, en l'esmentada reunió es parlin llargament de les bases en litigi, mostrant-se la part burgesa tan intransigent, que I ‘alcalde accidental, en un moment de generositat i d'altruisme, sacrificà els seus amics de l’Institut invitant -los a que abandonessin el seu despatx, en vista de que no reconeixien la justesa d'algunes peticions.

La reunió acabà a les nou del vespre.

Amb tot, encara continuen les gestions per tal d'arribar a una intel·ligència entre patrons i obrers.

UN AUTO SENSE AMO.

Aquest matí, ha estat trobat abandonat a la carretera d'Olesa, un cotxe amb matricula de Barcelona, que segons sembla fou deixat abandonat en aquell lloc pel seu propietari.

S'ha fet càrrec del mateix la guàrdia municipal, la qual cuidarà de sancionar tal com es mereix si és que surt el propietari del cotxe, el qual segons sembla ha pres la via pública per garatge.

UN AMIC FERIT.

Ahir al vespre curaren al Dispensari de la nostra ciutat, el ciutadà i amic volgut Jeroni Monrós, de 34 anys, domiciliat a la Carretera de Sabadell, 5, el qual mentre intentava arreglar una màquina de cosir del seu domicili li relliscà la mà i es produí un ferida ovulsa al dit mitjà de ta mà dreta.

Lamentem l'accident ocorregut al l'amic Monrós, i esperem que estigui bé immediatament.

No hay comentarios: