viernes, 12 de julio de 2019

El Dia, Edició dimars 10 de decembre de 1.935, pàg. 2


VISTA D'UNA CAUSA CONTRA UN CONCIUTADÀ PER DOS DELICTES.

Ahir, davant el Tribunal d'Urgència de la capital, es veié la causa instruïda contra Josep Llobet i Martinez, acusat de tinença il·lícita d'armes.

Com es recordarà, el processat havia amenaçat a l'enterramorts del cementiri de la nostra ciutat, per no haver complert, segons sembla, l’ordre que el Llobet li donà de proveir la tomba del seu pare amb una creu, encàrrec que l’enterramorts no complimentà al·legant que se li devien unes pessetes.

EI Tribunal condemnà el processat al pagament d'una multa de 500 pessetes pel delicte de tinença il·licita d'armes i un dia d'arrestament pel d’amenaces.

L'ESTAT D'UNS FERITS.

Sembla que l'estat dels dos nois que la tarda del diumenge passat, foren atropellats a la carretera de Castellar davant de Can Arnella, segueix mantenint-se igual, amb lleugera inclinació cap a una millora.

EN LLIBERTAT PROVISIONAL.

El Jutjat d'Instrucció, ha dictat ordre de llibertat provisional a favor de Ramon Ferrer i Anguera, el qual havia estat detingut dissabte passat, com a pressumpte autor de l'incendi d'un bosc del terme de Castellbisbal.

NOVA ENTITAT.

S'estan portant a cap els treballs per tal de formar a la nostra ciutat una entitat que portarà per nom "Penya Mary del Carmen”, la qual es dedicarà solament a cultivar, en la nostra localitat, la projecció de pel·lícules nacionals i especialment les protagonitzades per Mary del Carmen.

No hay comentarios: