miércoles, 10 de julio de 2019

El Dia, Edició divendres 6 de decembre de 1.935, pàg. 2


EL SENYOR HOMS PREN NOVA POSSESSIÓ DE L'ALCALDIA I FA MANIFESTACIONS

Aquest migdia el senyor Homs ha rebut la visita dels redactors dels diaris locals, participant-los que aquest mati havia pres novament possessió del seu càrrec.

Ha parlat del seu viatge que transcorregué complimentant-se els millors desigs, si exceptuem l'estat delicat en que trobà el seu germà malalt, resident a Cartagena.

Ha dit que, extraoficialment, en Ia seva estada a Madrid s'ocupà d'un seguit d'assumptes d'interès local, com és la qüestió dels passos de nivell, els edificis de Correus I Telègrafs, i altres.

Sobre l'adquisició de l'auto blindat, ha dit que era qüestió d'esperar i quant al conflicte del gènere de punt, no ha pogut assabentar-nos de res, car el senyor Cadafalch no ha pogut posar-lo encara en antecedents, i no sabia si a l'alcaldia s’havia rebut cap ordre referent a aquest assumpte.

CONTROLACIO DE LES FARINES DE LA NOSTRA CIUTAT.

El Conseller de Sanitat, senyor Vellsolà, ha donat les ordres necessàries a fi que siguin revisades totes les farines amb les quals s'elabora el pa de la nostra ciutat emprades pels forners, a fi de vista l'experiència de la regió de Múrcia on es registrà un extens cas d'intoxicació es comprovi si contenen totes les qualitats normals.

LLIURAMENT D'ABRICS I VESTITS ALS INFANTS NECESSITATS.

Diumenge vinent, l'Agrupació de les Margarides d'aquesta ciutat farà lliurament a les famílies que ho necessitin de peces de vestir per als nens i nenes de les mateixes.

EI conflicte del gènere de punt :: No hi ha hagut acord

Tal com ja dèiem ahir en la nostra informació de darrera hora, la reunió que patrons i obrers del gènere de punt de la noslra ciutal celebraren a la secció de Conflictes Socials de la Generalitat, fou seguida a la tarda, interrumpent-se a dos quarts de 6.

Segons referència donada un cop finida la reunió la proposició presentada pel director del Treball i el Cap de Conflictes Socials, no fou acceptada i per tant les comissions es retiraren manifestant el Cap dels Conflictes que la decisió seria tramesa al senyor Conseller de Treball.

L'impressió és. doncs, que cap de les dues comissions transigeix i es mantenen fermes en llurs punts de vista, esperant la decisió que prengui l'esmentada Conselleria de Treball, que és la que ha de solucionar aquest afer.

No hay comentarios: