miércoles, 31 de julio de 2019

El Dia, Edició dissabte 28 de decembre de 1.935, pàg. 2


ATRACAMENT FRUSTAT.

Volent imitar l'exemple dels col·legeus barcelonins, ahir a les 10 de la nit, dos atracadors locals emprengueren al carrer de Pare Llauradó, al veí de la nostra ciutat Josep Doltz, el qual es dirigia al seu domicili particular.

EIs atracadors tremolaven com fulles d'arbre en l'exigir els diners que portava al damunt al Dolz, el qual, contrariament, estava en possessió de la seva sang freda, negant-se terminantment a les exigències dels atracadors.

Com que aquests el volien registrar, el Dolz es defensà i hi hagué una curta lluita en la qual els atracadors en sortiren molt mal parats, davant la fermesa de l'atracat.

En el transcurs de la brega al Dolz l'hi caigué una cartera que portava, de la qual es possessionaren els atracadors, fugint ràpidament.

La cartera contenia papers de poc valor i alguns documents sense imporlància, podent dir-se, doncs, que feren un pobre negoci, gràcies a la ferma actitud de l'atracat, força lloable certament.

INCENDI SENSE IMPORTANCIA

Aquesta nit. ha tingut lloc, un conat d'incendi, el qual no ha revestit importància, puix ha pogut sufocar-se ràpidament.

A la fusteria, que Ramon Farran Bezo té establerta al carrer de Torrella, 95, el propietari de la mateixa ha parat compte a les 2’30 d'aquesta matinada, que s'estava registrant un petit incendi en el local citat.

Ràpidament amb l’ajuda d'un mosso seu ha procedit a l’extingiment del mateix, que ha estat sufocat al cap de poc.

El foc ha Cremat tant sols unes peces de fusta fina, alguns placats, una banqueta i poca cosa més, tot plegat, considerat de poc valor.

No hay comentarios: