jueves, 11 de julio de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 7 de desembre de 1.935, pàg 3


Ha estat radiat el primer número del diari radiofònic «L’Antena» que confecciona l’emissora Ràdio Terrassa, amb valuoses col·laboracions.

Alguns veïns i propietaris del Carrer Ample de Sant Pere celebraren una entrevista amb l’alcalde accidental, per tal de sol·licitar l’aplicació d’algunes millores al dit carrer.

En la mateixa reunió es nomenà una comissió perquè faci els treballs necessaris per a la realització de les esmentades millores, entre elles l’obertura del carrer Ample, per la part de la carretera de Matadepera.

Ha arribat l’alcalde, senyor Josep Homs, de tornada del seu viatge a Madrid i Cartagena. En aquesta darrera ciutat ha visitat el seu germà, que es troba malalt d’algun mirament.

El senyor Homs s’ha mostrat satisfet del seu viatge i el motiu de la seva visita a l’Ajuntament, on ha estat afectuosament saludat per tots els funcionaris, és deguda a decidir amb l’alcalde accidental, senyor Cadafalch, el moment en què es possessionarà novament de l’Alcaldia.

La vaga del ram de gèneres de punt, iniciada dilluns passat, segueix en el mateix estat del primer dia malgrat les múltiples entrevistes tingudes a la Conselleria de Treball les representacions obreres i patronals, que fins ara, no han arribat a un acord.

No hay comentarios: