lunes, 1 de julio de 2019

El Dia, Edició dijous 28 de novembre de 1.935, pàg. 2


ACCIDENTS.

A dos quarts de 7 de la tarda d'ahir, fou assistit al Centre Mèdic, Narcís Sànchez, de 5 anys d'edat, el qual s'havia agafat un dit de la mà esquerra amb una porta, produínt-se ferida contusa al mateix amb avulsió de l'ungla.

Al mateix Dispensari ha estat auxiliat. Geroni Mansos, de .34 anys d'edat, habitant a la Carretera de Sabadell, 5, qui presentava una ferida avulsa al dit mig de la mà dreta que es produí, quan arreglava una màquina de cosir al seu domicili.

AUTO ABANDONAT.

Ha estat conduit al Dipòsit Municipal, un automòbil amb matrícula de Barcelona que durant tota la nit pasada i bona part d'aquest matí, ha romas abandonat al carrer de l’Om, d'aquesta ciutat, sense que el seu propietari s'hagi presental en cap moment a retirar-lo.

PERMISOS PER A INTAL·LACIONS

Han demanat permis a l'Excm. Ajuntament:

Fill de F. Junyent. per a instal·lar maquinària en el seu taller del carrer de Claris; Lleonart Gibert, per establir un electromotor en el carrer de Catalunya, 37. per a elevar aigua; Orriols i Escudé, per a instal·lar maquinària per a gèneres de punt a la seva fàbrica del carrer del Nord, 16; Carme Huch, per instal·lar un electromotor i bomba, per a extracció d'aigua en terrenys Iindants amb la Carretera de Matadepera; Martí Colomer un motor i bomba en el carrer d'Emili Soler, 40, per a extracció d'aigua; Josep Vall, un electromotor i dos telers a la Ctra. de Matadepera, 42; C. Manent, dos electromotors, un humidificador i un ventilador a la seva fàbrica de gèneres de punt, del carrer de Puignovell, 8; Francesc Argemí, 22 telers i 4 ordidors al Vapor Ros; Ferran Oller, un motor i una bomba per a extracció d'aigua en el núm, 24 del carrer de Serrano; Salvador Valls, també un motor i una bomba a la Ctra. de Rellinars, 78, al mateix objecte que l'anterior.

Els qui es considerin perjudicats per alguna de les dites instal·lacions, poden presentar llur queixa per escrit a l'Alcaldia dintre del termini de deu dies.


No hay comentarios: