viernes, 21 de junio de 2019

El Dia, Edició dilluns 25 de novembre de 1.935, pàg. 3


LA CAUSA PELS FETS D'OCTUBRE A TERRASSA :: DEMA ES CELEBRARA EL CONSELL DE GUERRA.

A Barcelona, en el saló de la Biblioteca de la Capitania General, començarà demà, a les 9 del matí, el Consell de Guerra contra els encartats en el procés pels fets d'octubre a la nostra, ciutat.

Com és lògic, la celebració d'aquest Consell de Guerra ha desvetllat a Terrassa un fort interès.

VISTA D'UNA CAUSA.

Dissabte passat, a Barcelona, el Tribunal d'Urgència veié la causa contra Josep Cos i Miró i Vicenç Camps i Verdayol, els quals, com es recordarà, estant de caça en un vedat dels voltants de la nostra ciutat, en veure's sorpresos pel guarda s'abraonaren al seu damunt i després, desaparegueren.

El Tribunal aprecià que el delicte d'atemptat no existia i condemnà els processats a la pena de dos mesos i un dia d’arrest per la infracció de la llei de caça.

CAPITOL D'ACCIDENTS DE TOTS COLORS.

Al Centre Mèdic de la nostra ciutat, dissabte passat fou auxiliada Carme Iniesta de 12 anys, que viu al carrer Marconi 22, la qual oferia fractura del peu dret.

Al mateix Dispensari Municipal, foren ahir auxiliades les següents persones:

Antoni Espan, de 35 anys que viu al Raval 34 el qual en caure a casa seva es produí ferides contuses a la cara i forla contusió a la regió nasal.

Josep Abella i Sabater de 21 anys, habitant.al carrer Borrell (Sabadell), que tingué la dissort de caure d’una bicicleta que muntava produint-se contusions a la cara, braç i genoll esquerre.

Pasqual Peña i Gonzàlez 21 anys, Carretera de Rellinars 144, que jugant a futbol al camp del Ràcing en sortí amb ferides contuses a la regió malar dreta.

Tomàs Andreu i Riera 21 anys, Passeig 12 que rebé una mossegada d'un gos al peu dret.

Ignasi Freixa i Casafont, 28 anys, Pi i Margall 158, el qual anant de cacera a Can Solà de Rubí rebé una perdigonada que involuntàriament li disparà un amic seu, causant-li ferides a la mà, cama dreta, barba i braç.

Angela Martí. de 38 anys. Mas Adei 72, que també per mossegades oferia ferides al braç esquerre i dit mitjà de la mà dreta havent d’aplicar-se-li diversos punts de sutura.

No hay comentarios: