lunes, 24 de junio de 2019

L’Acció, edició dimarts 26 de novembre de 1935, pàg. 2


LES CONFERENCIES DE RADIO TERRASSA.

Anit, des del micròfon de Ràdio Terrassa, el senyor Marian Galí, donà la seva conferència sobre imatgeria popular. Era la primera conferència del cicle de sis dissertacions que sobre, l'art terrassenc, ha organitzat l’emissora local.

Avui al vespre, el senyor Joan Duch, parlarà sobre el tema, els retaules de Sant Pere.

Sembla que aquestes conferències son escoltades amb interès, i molt ben acceptades pels radio escoltes terrassencs.

UNA NOIA QUE NO VOL RETORNAR AMB ELS SEUS PARES.

Després d'alguns treballs fets per la policia local, ahir al vespre, fou trobada la noia de 16 anys, Emilia Quadros, la qual tal com ja diguérem en la nostra edició d'ahir a desaparegut del seu domicili el dijous de la passada setmana.

Aquesta noia estava al domicili d'una germana seva, i aquest matí, ha estat conduïda a la Comissaria, on ha sostingut una entrevista amb els seus pares.

En aquest lloc la fugitiva noia s'ha negat a retornar amb els seus pares, sense confessar el motiu, que l’ha portada a prendre aquesta determinació.

De moment el fet ha quedat en mans de la policia, en espera de que s'aclareixi alguna cosa que es veu moll fosca.

NOTA DE LA COMANDANCIA.

A la Comandància municipal de la nostra ciutat, hom hi té dipositada una quantitat en metàl·lic, la qual serà entregada a la persona que pugui acreditar ésser-ne el seu propietari.

També seran entregades a la persona que acredití haver-les perdudes, tres claus, que ahir a la tarda foren trobades abandonades en un carrer de la nostra ciutat.

ESTADANTS D'UNA CASA EN BARALLA.

Abans d'ahir al matí, sostingueren una violent baralla, els moradors de la casa número 34, del Raval de Fermín Galan, en la qual casa hi ha dues estades.

Segons sembla els caps de casa d'ambdues estades arran d'una discussió que tingueren, començaren a insultar-se. No contents de això s'arribaren a la cara, resultant un dels contendents, anomenat Antoni Espau, de 35 anys, amb una forta contusió a la regió nasal que li produïa una forta hemorràgia.

L'altre barallaire s’anomena Giner Soler, de 32 anys, fill  d'Almeria.

El fet ha estat denunciat al Jutjat.

No hay comentarios: