domingo, 9 de junio de 2019

L’Acció, edició dilluns 11 de novembre de 1935, pàg. 2


L’APAT DE GERMANOR DEL CENTRE EXCURSIONISTA.

En la nostra edició de demà, donarem extensa referència de l’important acte que tindrà lloc ahir al Centre Excursionista, amb motiu de celebrar-se les noces de plata de la nostra primera entitat excursionista, acte que revestí gran importància, doncs en el mateix hi assistiren les més destacades personalitats catalanes de l’excursionisme.

GRAN COLLITA DE BOLETS.

Ahir al matí sortiren de la nostra ciutat en direcció a Llinàs, uns 12 autocars replens de terrassencs que us dirigiren a aquella regió per tal d'anar a cercar bolets, doncs com ja han vingut dient els diaris, aquest any es fan bolets en aquelles muntanyes, de manera com mai s'havia vist.

Es calcula que entre els veïns de Llinàs i Cardedeu, surten diàriament d'aquella regió unes 11 mil lliures de bolets.

El bolets es venen a les places d'aquestes dues poblacions a pesseta la lliura.

CONFLICTE ENTRE DOS CONJUGUES I EL DISPESER.

Ahir al vespre, pels volts de dos quarts de set, es presentà a la Comandància Municipal, el ciutadà de 46 anys, anomenat Manuel Ariño, domiciliat al carrer Petrell, 30, pis, i denuncià a la seva dona anomenada Carme Palau, i a un dispeser de casa seva. anomenat Joan Alonso, els quals ahir a la tarda després d'insultar-lo grollerament, l’agrediren de mala manera.

Desprès d’efectuada  lo denúncia l’Ariño es personà al Dispensari on li curaren unes ferides a la regió superficial dreta i altre al cuir cabellut. També sofria altres classes d'erosions.

RESSENTIMENTS QUE PORTEN SANG.

A les dues de la matinada d’avui, la guàrdia civil ha acompanyat al Dispensari, un home d'uns 40 anys, anomenat Raimond Lyton, domiciliat al carrer Miquel Angel, en una casa sense número. Li sortia sang en abundància de la regió temporal esquerra.

Segons sembla, aquest individu es trobà pels encontorns de la Plaça del Mercat de Sant Pere, amb altre subjecte que no es poden veure.

Començaren a insultar-se. Més tard, no contents d'això es tragueren ganivets i s'agrediren mútuament.

Sortosament passaren per aquell lloc uns guàrdies civils, els quals evitaren mals majors.

Els dos subjectes han estat detinguts. Aquest matí han ingressat als calabossos del nostre Ajuntament.

No hay comentarios: