sábado, 1 de junio de 2019

El Dia, Edició dijous 31 d’octubre de 1.935, pàg. 2


ACTIVITATS DE LA JOVENTUT CATALANISTA.

A les deu d'avui a la nit, al local de l'Associació tindrà lloc la Tradicional castanyada que anyalment celebra la Joventut Catalanista.

Dissabte vinent a la nit, es començaran les vetllades íntimes que amb tan d'èxit inaugurà la passada temporada la Joventut Catalanista. Com és sabut aquestes sessions tenen lloc al local de l’Associació.

La de dissabte, consistirà en una sessió de prestigitació a càrrec d'un consoci de la Joventut.

DE LA CURSA INFANTIL DE PATINETS.

Demà a les 11 del matí en punt, es correrà la cursa de patinets, orgarnitzada per la Penya Mayjhalem, dividida en tres categories.

Es recorda novament a tots els concursants que han d'ésser al lloc de sortida amb una hora d'anticipació, per tal de recollir el número corresponent. Les inscripcions poden fer-se fins a Ies 9 del mateix divendres.

Han cedit premi i col·laboració, els següents clubs i cases comercials:

Excm. Ajuntament, Penya Mayjhalem, Intrèpids Club, Terrassa F. C, Junior's Club, Centre Excursionista, el boxador local Fenoy II, Orquestra Lucky Band, Joieria Castin. Llibreria Atenea, Drogueria Armengol, Llibreria Grau, casa Llugany, Casa Piñol, Casa Jorba, Magatzems Populars, Acadèmia Fuster i la perfumeria Martorell, que ha cedit una magnifica Copa per al campió de totes les categories. 

SERVEI D'AUTOBUSOS AL CEMENTIRI NOU.

Amb motiu de la diada, demà des de les vuit del mati començarà de funcionar un servei permanent d'autobusos al Cementiri Nou, organitzat per l'Empresa del Servei Públic d'Autobusos de Terrassa conjuntament amb l'Empresa Transversal de Sabadell.

Aquest servei el prestaran sis cotxes que tindran el punt d'arribada i sortida al Passeig de Garcia Hernàndez,

REUNlO DEL GRUP BENEFlC DE CARRETERS DE SANT ANTONI ABAT.

En el local d"'Els Amics" del carrer de Pantà, demà a Ies onze del matí celebrarà l'anunciada reunió el Grup Benèfic de Carreters de Sant Antoni Abat, per a tractar de diversos assumptes relacionats amb l'entitat.

No hay comentarios: