jueves, 13 de junio de 2019

El Dia, Edició divendres 15 de novembre de 1.935, pàg. 2


AVARIA A LA LINIA DEL NORD.

Durant tot el matí d'avui, ha quedat interromput el servei a l’Estació del Nord, funcionant tan sols els trens provinents de Barcelona, que han anat restant aturats a la nostra estació.

El motiu d'aquesta paralització, es deu al fet que, a dos quarts de deu del mati, degut probablement a alguns fals contactes, s'han cremat els fils elèctrics de la linia en la part de l'estació d'Olesa, tant de la banda dels trens ascendents com la dels descendents.

Tot seguit s'ha avisat a les estacions de Barcelona i a les de la línia, sortint immediatament de la primera una vagoneta amb un equip de tècnics cap a Olesa, destinats a arranjar amb la màxima rapidesa l’avaria.

També s'han donat les ordres oportunes a fi que es traslladessin a Terrassa algunes locomotores de vapor, per mirar, d'aquesta forma, continuar els serveis interromputs, sobretot en els trens correu i exprés.

A poc més de les onze ha arribat la primera i a partir d'aquell moment el servei de Barcelona fins a Terrassa ha continuat fent-se elèctricament i un cop aquí es practicava un trasbord, continuant cap a Manresa amb el tren amb màquina de vapor.

A partir de la 1’40 de la tarda, reparada ja l'avaria el servei elèctric s'ha reprès amb tota normalitat.

LES FONTS PUBLIQUES

Per ordre del Conseller de Sanitat senyor VelIsola, s'han començat a complimentar les disposicions referents a la neteja de les fonts públíques de la nostra ciutal. El senyor Conseller ha promès interessar-se igualment a procurar que en les mateixes hi hagi sempre l'aigua necessària.

RODA DE PRESOS.

EI Jutjat ha practicat una sèrie d'interrogatoris als presos actuals de la presó d'aquesta ciutat.

Pel que sembla, aquesta diligència s'ha efectuat degut a certes manifestacions obtingudes dels nous detinguts ingressats a la Presó, que com es recordarà ho foren per creure-se'ls complicats amb l'asumpte de l'atracament a l'Anònima.

No hay comentarios: