jueves, 6 de junio de 2019

L’Acció, edició divendres 8 de novembre de 1935, pàg. 2


LA PUIXANÇA CADA DIA MÉS ACCENTUADA, DE «FRATERNITAT REPUBUBLICANA».

Com de costum, diumenge vinent a la tarda celebrarà a la nostra entitat «Fraternitat Republicana» popular ball amenitzat per la cada dia més puixant i acreditada orquestrina «Katalan's Jazz».

I hem de remarcar—això és el que dona motiu a aquesta nota— que cada ball es veu més concorregut. Diumenge passat mateix, el saló, malgrat la seva vastitud quedà ple de gom a gom. I és que les noies i els joves van al lloc que els és més predilecte. I la Casa del Poble, per molts motius, té un ambient molt propici a ésser preferit i estimat.

A més, diumenge passat, en poca estona quedà plena de propostes de soci la post de la societat. Són de ciutadans que aprofiten la facilitat de l'entrada lliure, que estarà en vigència per tot aquest mes.

UNA FEINA INOFENSIVA QUE TAMBÉ HOM HI POT PENDRE MAL

Mentre estava cosint a casa seva, la noia de 17 anys, Marina Soler; domiciliada al carrer Emili Soler, 5, tingué la desgràcia de que li caiguessin les estisores, anant a clavar-se-li a la cama dreta.

L’esmentada noia fou auxiliada al Dispensari pel metge de torn.

ELS ÉXITS DE L’ORQUESTRINA «KATALANS JAZZ».

Per tal d'inaugurar una sèrie de balls, que tindran lloc cada dissabte, a les deu del vespre, al saló de la Fraternitat Republicana de Sant Pere, ha estat contractada per a demà dissabte, l'orquestrina de la nostra Casa del Poble «Katalan’s Jazz».

Sabem també que els nostres amics de la Katalan's, demà passat diumenge a la nit. i el proper dilluns tarda i nit, estaran al veí poble de Viladecaballs on amenitzaran la Festa Major d'aquell lloc.

Felicitem els músics amics, per l’activitat de què  doneu mostra.

LA PRÓXIMA EXPOSICIÓ A AMICS DE LES ARTS

Diumenge vinent s'obrirà altre exposició de pintura. Aquesta estarà reservada a l'inquiet i estudiós artista terrassenc Antoni Marinel·lo, el qual per primera vegada oferirà el seu conjunt artístic a base de produccions a l’oli, et qual aspecte el jove artista ha demostrat posseir boníssimes aptituds.

DEMÀ SARDANES AL RAVAL

Demà dissabte la Banda Municipal donarà una audició d'escollides sardanes al Raval de Fermin Galan, (enfront de l'Ajuntament), a dos quarta de set de la tarda.

No hay comentarios: