viernes, 7 de junio de 2019

El Dia, Edició dissabte 9 de novembre de 1.935, pàg. 2


LA REUNIO DE CREDITORS DEL BANC CATALA HIPOTECARI.

Ha estat concedida l’oportuna autorització per a l’anunciada reunió de creditors del Banc Català Hipotecari, que tindrà lloc demà, al matí, en el Teatre Alegria, i en la qual es donarà compte dels treballs fets darrerament per la Comissió i de les probabilitats d'una solució definitiva de l'assumpte.

PER LA FORMACIO D'UN CLUB DE JAZZ.

Sabem que una colla d'amants de la música sincopada, es proposa constituir a la nostra ciutat un club de Jazz Hot, a semblança del que existeix a Barcelona i algunes altres poblacions catalanes.

ACTE A CELEBRAR PER LA JOVENTUT D'ACCIO CATOLICA.

Les RR Agustines d'aquesta ciutat han lliurat a la Joventut d’Acció Católica la magnifica bandera per a aquesta associació, i d'un dia a l'altre quedarà també acabat el banderí per a la Secció d'Aspirants de l'esmentada entitat que està confeccionant la senyoreta Maria Carme Abelló.

Aixi mateix, obren ja en poder de la J. d'A. C. les insígnies oficials d'aquesta branca d'Acció Catòlica.

Hom diu que la benedicció de les banderes i la imposició d’insignies es celebrarà el propvinent dia 1 de desembre, amb assistència del Rvdm. Prelat.

Amb motiu d'aquest esdeveniment, es parla de la cebració dels solemnials actes religiosos i propaganda d'Acció Católica en els quals li prendran part destacades personalitats.

No hay comentarios: