martes, 4 de junio de 2019

El Dia, Edició dimars 5 de novembre de 1.935, pàg. 2


BARALLES

Ahir a principis de la tarda, al carrer Monistrol, Emilia Antonio i Palau, de 25 anys, casada, i habitant al carrer de Rosari d’Acunya, es trobà amb el seu Parent, Vicenç Palau, de 22 anys, resident al carrer del Bruch en aquesta ciutat.

Pel que sembla ambdós començaren a esbatussar-se i el Palau en un momento de furor agredí a l’Antonio amb una forquilla, causant-li una ferida al braç esquerre, que li fou curada al Dispensari Mèdic.

El fet ha estat denunciat al Jutjat Municipal.

PRÒXIMES VISTES DE CAUSA.

El vinent divendres, a dos quarts d'onze tindrà lloc el judici oral contra Josep Ribes, detingut per tinència il·licita d'armes.

També pel vinent dilluns, dia 11 a la mateixa hora, hi haurà el judici contra Salvador Manzano i Baldomer Alaicón, acusats d’haver agredit fa uns dies el vigilant que presta serveis al carrer d’Arquímedes.

Ambdues causes serán jutjades pel Tribunal d’Urgència.

ASSISTIDA AL DISPENSARI.

Ahir a Ies 7 de la tarda fou auxiliada a aquest centre, la nena de quatre anys Maria Sentenach per haver-se lesionat l'orella dreta a la via pública.

FESTIVAL BENÈFIC

Organitzat per l’Agrupació Mútua Ferroviària de Ferrocarrils de Catalunya i a profit de les seves caixes de salut i invalidesa, tindrà lloc el vinent divendres, a les 9'15 de la nit un gran festival en el Teatre del Bosc de la barriada de Gràcia, representant-se Ia sarsuela "La Dolorosa" i acte de concert per la diva Maria Espinalt. Emília Aliaga, Emili Vendrell, Tino Folgar, Leopold Noble, Pasqual Alberó i la Banda Municipal de Barcelona.

No hay comentarios: